Yacht Freelance

Freelance Programmamanager Brede Opvang Vluchtelingen (ZZP)

Geplaatst 15 mei 2024
Project ID: 9157714
Plaats
Wognum
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 29 nov. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 21 mei 2024 12:00

De gemeente Medemblik heeft een vacature voor een Programmabeheerder Brede Opvang Vluchtelingen.

In deze uitdagende rol geef je leiding aan het programma voor de opvang van vluchtelingen. Je werkt nauw samen met diverse belanghebbenden om een veilige en leefbare omgeving te creëren voor vluchtelingen in de samenleving van Medemblik.

Je verantwoordelijkheden:

  • Programma-opzet en -ontwikkeling: Je definieert het programma, bepaalt de richtlijnen en coördineert de voorbereiding, planning en uitvoering. Je zorgt voor een duidelijke begroting, voortgangsrapporten en een efficiënte programmastructuur.

  • Programmabeheer: Je geeft advies over nieuwe ideeën, stuurt projectleiders aan en bewaakt de voortgang. Je rapporteert over de uitgaven, adviseert het management en zorgt voor goed contractbeheer.

  • Programma-uitvoering: Je bewaakt de uitvoering van het programma, onderhoudt contacten met belanghebbenden en organiseert de participatie van burgers. Je zorgt voor heldere communicatie en stemt de interne en externe berichtgeving op elkaar af.

  • Programma-evaluatie: Je evalueert de behaalde resultaten, geeft advies over toekomstige programma's en legt verantwoording af.

  • Netwerken: Je bouwt en onderhoudt een netwerk met relevante organisaties, initieert samenwerkingsverbanden en creëert draagvlak voor het beleid.




Voor deze rol is het volgende van belang:

  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

  • Je stelt de juiste vragen, je lost problemen gestructureerd op, je voelt je verantwoordelijk voor het behalen van jouw doelen en je bent in staat om te kunnen onderhandelen met alle stakeholders.

  • Je hebt kennis over gebiedsontwikkeling


Belangrijk: Graag motivatie aanleveren waaruit blijkt dat je aan eisen voldoet, beschikbaarheid opnemen in het CV.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten