Yacht Freelance

Freelance HR Business Partner (ZZP)

Geplaatst 3 jun. 2024
Project ID: 9158950
Plaats
Wageningen, Hybride
Uren
16 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 10 jun. 2024
Einde: 31 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 4 jun. 2024 12:00
  • CV en motivatie in het Nederlands



Het Facilitair Bedrijf (FB) heeft een omzet van M€ 175 (incl. concernbudgetten) en zorgt met ruim 600 medewerkers voor de werk- en studieomgeving van Wageningen University & Research. Wij zijn verantwoordelijk voor een groot scala aan diensten op het gebied van vastgoed, huisvesting, ICT en Informatievoorziening. Maar ook van locatie- en sportfaciliteiten tot koffieautomaten en van receptiediensten tot inkoop- en bibliotheekdiensten. Het Facilitair Bedrijf voorziet studenten en medewerkers van een leer- en werkomgeving waarin zij samen kunnen werken aan de toekomst en het beste uit zichzelf kunnen halen. Een inspirerende omgeving waarin plaats is voor ontmoeting, samenwerking en ontspanning.

Binnen ons HR-team (7 collega’s) werk je aan HR-thema’s die passen bij jouw kennis en ambitie. Als team werken we organisatie breed, op een agile manier, nauw samen aan actuele onderwerpen op het gebied van o.a. personeel – en organisatieontwikkeling, team- en leiderschapsontwikkeling, arbeidsmarktvraagstukken, Sociale Veiligheid, Hybride werken, Vitaliteit en loopbaanontwikkeling waaronder binden en boeien van talentvolle collega’s.

Je draag bij aan de groei van een gezonde, inspirerende en veilige werkomgeving waarin iedereen zich optimaal kan ontwikkelen. Je pakt de regie, toont eigenaarschap op de jou toegewezen HR-thema’s en schakelt hierover op verschillende niveaus. Ook Wageningen UR breed denk en werk je mee aan HR-speerpunten en werk je nauw samen met specialisten vanuit het HR Centre of Expertise. Je werkt nauw samen met het management van verschillende organisatieonderdelen. Je adviseert bij een diversiteit aan HR gerelateerde vragen, organisatie- en personele vraagstukken en projecten.



Daarnaast:


  • Geef je input aan de HR-agenda en ben je (mede) verantwoordelijk voor succesvolle implementatie van HR-beleid.

  • Draag je bij aan de verdere ontwikkeling van een wendbare organisatie en een omgeving waar medewerkers zich kunnen ontwikkelen en excelleren.

  • Denk je mee en heb je een actieve rol bij de ontwikkeling en uitvoering van strategische personeelsplannen en organisatievraagstukken.

  • Ben je coach en klankbord voor leidinggevenden en komt met creatieve oplossingen voor (personele) vraagstukken op verschillende niveaus.

  • Kom je met ideeën voor het verbeteren van onze HR-processen en dienstverlening.




Eisen:


  • Naast je vakgerichte HBO/WO opleiding volg je actief de laatste actuele HR ontwikkelingen en hebt visie op het vakgebied en ruime ervaring met veranderprocessen.

  • Je hebt up-to-date kennis van wet- en regelgeving op HR-gebied en beheerst het Nederlands in woord en geschrift.

  • Daarnaast wordt in onze internationale werkomgeving steeds meer in het Engels gecommuniceerd. Voor deze functie gaat het om taalniveau B2.

  • Voor deze tijdelijke opdracht is kennis en ervaring van sociale veiligheid een harde eis.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten