Yacht Freelance

Freelance Bezwaarjurist UHT Werkelijke Schade (ZZP)

Geplaatst 28 mei 2024
Project ID: 9158601
Plaats
Utrecht
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 jul. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
0 - 90 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 4 jun. 2024 12:00

De Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT) is een afdeling speciaal ingericht voor het herstellen van het geschonden vertrouwen van de burger, het herbeoordelen en het compenseren van burgers die getroffen zijn.

Als Bezwaarjurist Werkelijke Schade ben jij de adviseur in jouw proces. Je zoekt samen met jouw collega’s oplossingen voor complexe casuïstiek. Je hebt veel contact met je collega juristen en de Vaktechnisch Coördinator over hoe jullie bijvoorbeeld nieuwe wetgeving implementeren. Samen met de vaktechnische coördinatoren waarborg jij de eenheid tussen beleid en uitvoering.

Hybride werken is mogelijk. Uitgangspunt is dinsdag en donderdag op kantoor in Utrecht. De opdracht betreft de inhuur van 4 senior plus medewerkers tot 31 december 2024 met een mogelijkheid tot 2x een verlenging van 6 maanden. 



Harde Knock-out eisen

  • Je hebt WO diploma Nederlands Recht;

  • Minimaal 7 jaar relevante werkervaring.

  • Minimaal 2 jaar civielrechtelijke ervaring.

  • Ervaring met het bijwonen van zittingen.



Graag ontvangen we een CV waaruit duidelijk blijkt dat je in ieder geval aan de knock-out criteria / harde eisen voldoet. Laat dit ook duidelijk naar voren komen in je motivatiebrief. Graag cv zonder naw gegevens ipv wet privacy.

Mocht je worden voorgesteld of afgewezen dan krijg je daar per mail bericht van. Als je wordt uitgenodigd op gesprek dan "preppen" we je persoonlijk ter voorbereiding.


  

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten