Yacht Freelance

Freelance Scrummaster -Agile Coach (ZZP)

Geplaatst 6 sep. 2024
Project ID: 9165255
Plaats
Groningen, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
9 maanden
Start: 23 sep. 2024
Einde: 30 jun. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 12 sep. 2024 12:00

Voor een groep senior adviseurs en architecten help jij met het implementeren van een vernieuwde werkwijze die gestoeld is op agile principes. Belangrijk is dat jij focus aanbrengt op leveren van zoveel mogelijk waarde en het aansluiten bij de wensen van onze stakeholders. Je maakt een plan voor de backlog- en overlegstructuur. Je faciliteert de bijbehorende scrum-events en helpt met het implementeren van de – op agile principes gestoelde – werkwijze. Je bent in staat om een groep van sterke individuen mee te krijgen in een nieuwe werkwijze. De kandidaat moet bereid zijn om op het kantoor van DUO in Groningen te werken, soms ook fulltime!



Achtergrond opdracht


Voor deze groep van senior adviseurs en architecten binnen DUO ICT zitten we in een transitiefase. Er is begeleiding nodig bij het in stand houden van een deel van de huidige werkwijze, waarbij ICT-architecten in kleine teams werken aan het leveren van ICTarchitectuurproducten. Daarnaast gaat een deel van deze groep samenwerken in een nieuw verband binnen het CTO Office. Daarvoor moet opnieuw de optimale manier van samenwerken worden bedacht en geïmplementeerd zodat dit beoogde nieuwe organisatieonderdeel zoveel mogelijk waarde levert.



Eisen:


  • PSMI of vergelijkbaar;

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;

  • Aantoonbare ervaring als Scrummaster of Agile Coach (2 jr.);

  • Aantoonbare ervaring met het succesvol implementeren van een Agile werkwijze;

  • Sterke affiniteit met IT.



Nice to have:


  • Ervaring met SAFe Kennis en inzicht in teambuilding, teamdynamiek en het groeipad hierin;

  • Ervaring in het coachen van individuen en teams, ervaring in het creëren van samenwerking en zelforganisatie binnen teams;

  • De kandidaat moet bereid zijn om op het kantoor van DUO in Groningen te werken, ook fulltime.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten