Yacht Freelance

Freelance Projectleider IT (ZZP)

Geplaatst 23 mei 2024
Project ID: 9158284
Plaats
De Bilt
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 jun. 2024
Einde: 30 mei 2025
Tarief
0 - 95 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 28 mei 2024 12:00

Belangrijk:

  • Nederlands spreken is een must

  • CV in het Nederlands aanleveren graag

  • Graag alleen kandidaten die exact 36 per week beschikbaar zijn met als startdatum 1-6-2024 en einddatum 1-6 2025.



Functieomschrijving

De business analist zorgt voor het uitwerken en documenteren van eisen en wensen samen met de vakinhoudelijke experts. De businessanalist helpt de teamleden bij het beoordelen van door de leverancier voorgestelde oplossingen en levert een inhoudelijke bijdrage aan dereview van ontwerpen. Waar nodig levert de analist een bijdrage aan acceptatietestdefinities. Tevens neemt de business analist hetvoortouw in het beschrijven van de huidige en toekomstige bedrijfsprocesinrichting als voorbereiding op de implementatie van nieuweinformatiesystemen.


De beoogde kandidaat is een ervaren, resultaatgerichte analist die goed kan samenwerken, communicatief sterk is, goed kan uitvragen,luisteren en verifiëren, hoofd- en bijzaken kan scheiden en nauwkeurig kan documenteren. De beoogde kandidaat zal nauw samenwerkenen taken afstemmen met de andere business analisten in het programma.

MWI is een van de prioritaire programma’s binnen het KNMI. Met dit programma maken we de meteorologische waarneeminfrastructuur ende processen voor kwaliteitsborging en beheer toekomstbestendig. Het KNMI streeft daarbij naar de beste technologische oplossing vooreen flexibel platform voor innovatie en doorontwikkeling.Het programma heeft een stevige IT-componenten. Een groot deel van de componenten wordt door een externe leverancier ontwikkeld.Een ander deel wordt door het KNMI zelf ontwikkeld.

Binnen het programma zijn meerdere teams samengesteld die elk IST en SOLL beschrijvingen van bedrijfsprocessen opstellen, specificatiesuitwerken, ontwerpen reviewen, acceptatietesten definiëren en uitvoeren, en meehelpen bij de voorbereidingen van implementatie. Deteams werken op basis van een Agile Srum framework.



De ideale kandidaat voldoet aan de volgende eisen:

  • Afgeronde HBO+ IT-gerelateerde opleiding

  • je bent in staat kwalitatieve en kwantitatieve analyses te maken van het functioneren van relevante systemen en processen.

  • Een certificering als Business analist (CCBA, CBAP, etc)

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in business en informatieanalyse

  • Kandidaat is bekend met o.a. BPM/BPR, Use cases opstellen, User stories definiëren, Story mapping, road mapping, acceptatiecriteria inventariseren


Wens:

  • Ervaring Confluence, Jira, Miro

  • Ervaring opgedaan in projecten met meerdere samenwerkerde Agile teams

  • Nederlands en Engels: Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. In een aanzienlijk deel van de communicatie is Engels de voertaal

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten