Yacht Freelance

Freelance Product Owner Compensation & Benefits (ZZP)

Geplaatst 25 mrt. 2024
Project ID: JOB-1286588
Plaats
Zoetermeer, Hybride
Uren
20 Uur/week
Periode
9 maanden
Start: 2 apr. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
80 - 116 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 26 mrt. 2024 12:00

Product Owner voor team Compensation & Benefits B2CS

Inzet: 20 uur per week. Minimaal 1 dag per week (woensdag) in Zoetermeer. De rest flexibel.

Als Product Owner van het Compensations & Benefits team ben je een onderdeel van het thema B2CS Enterprise Excellence. Dit is een onderdeel van KPN Technology Solutions. Technology Solutions bouwt en onderhoudt de creatieve en technische middelen om de beste, proactieve en betrouwbare klantervaring te realiseren. Mensen en teams staan hierin centraal. Vertrouwen, lef en groei zijn de kernwaarden van onze organisatie.

De Enterprise teams binnen Technology Solutions zijn onder meer verantwoordelijk voor het creëren van waarde, samen met de stakeholders, op het gebied van Collections, Electronic Bill Presentment (EBP), Accounting/Finance, Projects, Contract mngt, Supply Chain, Fraude management, Robotics (RPA), Revenue Assurance en de KPN Developer Portal.

Je komt te werken in het Compensations & Benefits team. Dit kleine Dev Ops team bestaat uit een Product Owner, 2 developers en een consultant. Voor dit team zal je de visie van het recent geïmplementeerde Varicent product verder uit gaan werken in nauwe samenwerking met gebruikers en andere stakeholders. Met dit SAAS-platform worden vergoedingen berekend en uitgekeerd aan onder andere businesspartners als BBC, NPO, Spotify en Netflix, aan retail partners als the Phonehouse en Belsimpel, maar worden ook Sales vergoedingen aan KPN shop medewerkers en KPN Sales collega’s berekend en uitgekeerd. Het platform ondersteunt hiermee een zogenaamd business-critical proces en kent als zodanig een complex en organisatie breed stakeholderlandschap.

Het team werkt hybride: gemiddeld 1 dag in de week vanuit het KPN kantoor in Zoetermeer en de rest vanuit huis.




Profiel:

Jij bent een ervaren Product Owner die goed kan schakelen tussen project en DevOps werkzaamheden. Daarnaast bezit je de capaciteit om snel nieuwe systeem- en stakeholderomgevingen eigen te maken. Je toont organisatiebewustzijn en begrijpt hoe besluitvorming van complexe voorstellen werkt en hoe je deze kunt laten goedkeuren. Je bent een ervaren communicator en teamspeler, die het beste uit anderen kan halen.

Je bent senior in je vakgebied, zowel op ervaring als in houding en gedrag. Je toont eigenaarschap voor jouw product en jouw team en handelt proactief om dingen voor elkaar te krijgen. En je hebt de neiging om out-of-the-box te denken, creatieve oplossingen te bedenken en het lef te hebben om ze te realiseren en om zowel je stakeholders als je teams uit te dagen.




Vereisten:

  • Minimaal Professional Scrum Product Owner 1 gecertificeerd of vergelijkbare certificering;

  • HBO of WO opleiding (technisch, bedrijfskundig of financieel) of gelijkwaardig werk/denkniveau

  • Je inspireert, overtuigt en bent in staat je visie over te brengen

  • Je bent sociaal vaardig, zorgt voor draagvlak, beïnvloedt en zorgt voor besluitvorming.

  • Je hebt affiniteit met het financieel domein

  • Je deinst niet terug voor policies, accounting guidelines, security en infrastructurele vraagstukken

  • Je hebt strategisch inzicht en kan snel schakelen tussen concept en praktijk.

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must (een deel van je team zit in India).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten