Yacht Freelance

Freelance Normalized Systems Test Engineer (ZZP)

Geplaatst 18 mrt. 2024
Project ID: 9153196
Plaats
Apeldoorn
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 8 apr. 2024
Einde: 30 sep. 2024
Tarief
0 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 25 mrt. 2024 12:00

Belangrijk: Graag een CV/motivatiebrief in het Nederlands aanleveren met de volgende informatie:

  • Geboortedatum

  • Woonplaats

  • Geplande vakanties binnen 3 maanden

  • Beschikbaar per

  • Uren per week

  • Nederlands sprekend

  • Ja/Nee op alle eisen en wensen


De Belastingdienst is op zoek naar een Normalized Systems Test Engineer!

Voor het Competence Center Normalized Systems (CCNS) zoeken we een zeer ervaren en enthousiaste ontwikkelaar met bewezen expertise en ervaring op het gebied van testautomatisering en Test Driven Developement.

Je kunt acteren op het snijvlak tussen ontwerp, java ontwikkeling en testautomatisering. Het lezen van Javacode heeft voor jou geen geheimen en het schrijven van Junit-testen beheers je volledig. Je bent een teamplayer die makkelijk schakelt tussen de traditionele werkvelden van ontwerp, bouw en test en zelfs architectuur.

Je werkt samen met je collega’s in een zgn. T-shaped team en vindt het vanzelfsprekend om je te commiteren aan een afgesproken teamresultaat. Daarnaast kun je ook prima de verbinding leggen met de businessvertegenwoordigers zoals productowner, eindgebruikers en andere stakeholders.

De uit te voeren activiteiten zijn niet in de traditionele functies ontwerper, bouwer of tester te vangen. Als TTD/T-shape testengineer zorg je samen met je collega Java ontwikkelaars voor een goed inrichting van de zoveel mogelijk geautomatiseerde testen waarbij de testpiramide een belangrijk uitgangspunt is.

Daarnaast is het voor deze functie belangrijk dat je analytisch en communicatief vaardig bent en het leuk vindt om de brugfunctie tussen IT en business te vervullen. Het team waarin je komt te werken, bouwt aan functionaliteit voor diverse applicaties.

Normalized Systems is een jonge en innovatieve ontwikkelmethode die zich richt op het realiseren van applicaties met behulp van Normalized Systemssoftwaretemplates en expanders. De basis van een Normalized Systems applicatie is een, op een datamodel gebaseerd, Prototype. Dit prototype ontstaat naconfiguratie en expansie van de bovengenoemde softwaretemplates. Het prototype vormt een applicatieskelet waaraan alleen de essentiële code nog ‘met de hand’ wordt gebouwd en toegevoegd. Binnen de IV van de Belastingdienst is Normalized Systems langzaam maar zeker geïntroduceerd. Daarvoor is een Competence Center opgericht waarbinnen realisatieopdrachten voor applicaties worden uitgevoerd. Inmiddels zijn al meerdere met Normalized Systems ontwikkelde applicaties succesvol in productie.

Met de introductie van Normalized Systems beschikken we over een ontwikkelmethodiek waarmee we goed onderhoudbare software kunnen realiseren tegenlage productiekosten. De deels geautomatiseerde realisatie van hoogwaardige software wordt verder ondersteund door een Continuous Delivery Pipeline waarmee we de OTAP overgangen inclusief geautomatiseerd testen beheersbaar maken. Een klein en agile team breidt in korte sprints, samen met de klant, het prototype stapsgewijs uit tot de uiteindelijke applicatie (het zgn evolutionair prototypen). De ontwikkelde applicaties zijn zeer gestructureerd en kenmerken zich door hoge onderhoudbaarheid.

Je komt te werken in een dynamische context waarin je de kans krijgt om de werkwijze binnen het Competence Center verder vorm te geven. Het Competence Center Normalized Systems (CCNS) is een club enthousiaste professionals; werkplezier, vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling, diversiteit,mooie zinvolle oplossingen en collegialiteit zijn belangrijke pijlers.



De perfecte kandidaat voldoet aan de volgende eisen:

  • Testen

  • Applicatie ontwikkeling 



Wensen: 

  • Kennis van en affiniteit met Robot Framework,

  • Cucumberm Playwright,

  • Selenium en Fitnesse.

  • Kennis van Java

  • SOA,

  • Domain Driven Developement,

  • Test Driven Developement



DUTCH SPEAKING CANDIDATES ONLY!

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions. If you don't speak Dutch (yet), please take a look at our other vacancies, Yacht has plenty of opportunities where English-speaking candidates are more than welcome to apply.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten