Yacht Freelance

Freelance Kwartiermaker Shared Service Center Gemeenschapsaccommodaties (ZZP)

Geplaatst 17 jan. 2024
Project ID: 9148160
Plaats
Venlo
Uren
32 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 feb. 2024
Einde: 31 jan. 2025
Tarief
95 - 105 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 20 jan. 2024 23:00

De Gemeente Venlo heeft een opdracht beschikbaar als Kwartiermaker Shared Service Center Gemeenschapsaccomodaties.


In november 2023 heeft de gemeenteraad van Venlo het Beleidskader gemeenschapsaccommodaties 2023-2033 vastgesteld. Een ambitieus beleidskader waarin een koers staat aangegeven gericht op een toekomstbeeld waar we met de Venlose gemeenschapsaccomodaties over 10 jaar willen staan.


De gemeenschapsaccomodaties bieden een plek voor sociale interactie, maar is ook een belangrijk middel om Venlonaren dicht bij huis te ondersteunen. Aan dit toekomstbeeld wordt stap voor stap uitvoering gegeven aan het beleidskader.



Om tot realisatie te komen van de doelstellingen wordt nu gewerkt aan:

Een Uitvoeringsplan gemeenschapsaccommodaties > Onderdeel hiervan is het uitvoeren van een onderzoek naar de mogelijke totstandkoming van een Shared Service Center. Er is behoefte aan ondersteuning op verschillende vlakken o.a.: Ondersteuning op het gebied van organisatieontwikkeling, arbeidsrecht, fiscale zaken, bedrijfseconomische zaken en milieu-Arbowetgeving.

De gemeente Venlo wil deze diverse ondersteuningsvragen gaan inventariseren en vervolgens vraag en aanbod bij elkaar gaan brengen op een wijze die voor de besturen en gemeente passend is.


Dienstverlening vanuit het Shared Service Center moet de gevraagde ondersteuning gaan bieden aan bestuursledenvrijwilligers van gemeenschapsaccommodaties. Op welke wijze dit moet gebeuren, in welke rechtsvorm, in welke vorm van samenwerking, in welke omvang, via welke inkoopmethodiek dat is alles nader te onderzoeken.


Voor de rol als kwartiermaker zoeken ze iemand die in staat is om het gehele traject in een concreet stappenplan en projectopdracht uit te werken, te komen met een omgevingsanalyse en inventarisatie, een tussenrapportage en finale advisering. De vervolgstap zal zijn een implementatieplan om te komen tot een Shared Service Center.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten