Yacht Freelance

Freelance Juridisch Adviseur (ZZP)

Geplaatst 2 feb. 2024
Project ID: 9149510
Plaats
Staphorst
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 mrt. 2024
Einde: 1 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 16 feb. 2024 12:00

Als juridisch adviseur maak je deel uit van ons enthousiaste team bestaande uit 5 personen. Je adviseert het bestuur, het managementteam en collega’s over juridische vraagstukken op privaat- en publiekrechtelijk gebied. In het team creëren we een levendige sfeer waarin we met elkaar sparren en gezamenlijk op zoek gaan naar oplossingen voor uiteenlopende juridische vraagstukken. De in- en externe ontwikkelingen binnen het vakgebied signaleer en analyseer je en vertaalt dit naar beleidsvoorstellen of -wijzigingen. Je toetst of stelt verordeningen, beleid of overeenkomsten op of actualiseert deze. In afstemming met de collega’s draag je bij aan de afhandeling van verzoeken in het kader van de Wet open overheid (Woo). Tot slot ben je secretaris van de bezwaarschriftencommissie. We maken daarbij tevens gebruik van externe ondersteuning, waarvoor je het eerste aanspreekpunt bent.



Functie-eisen

  • Je beschikt over een WO werk- en denkniveau met een juridische achtergrond.

  • Ervaring met soortgelijke werkzaamheden (juridische vraagstukken, bezwaarschriften, beroepszaken, mediation en Woo verzoeken)

  • Je hebt kijk op interne, lokale én regionale samenwerking en bent goed in staat ook over de grenzen van je eigen vakgebied heen advies uit te brengen (integrale advisering).

  • Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en politieke (on)mogelijkheden.

  • Je bent vakkundig en kunt de vraagstukken goed analyseren.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten