Yacht Freelance

Freelance Bezwaarjurist (Senior) (ZZP)

Geplaatst 19 jul. 2024
Project ID: 9162435
Plaats
Utrecht, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
9 maanden
Start: 2 sep. 2024
Einde: 30 mei 2025
Tarief
0 - 87 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 24 jul. 2024 12:00

Wij zoeken meerdere senior bezwaar juristen!


De NVWA.

Je komt te werken bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De NVWA bewaakt de gezondheid van dieren en planten, het dierenwelzijn en de veiligheid van voedsel en consumentproducten, en handhaaft de natuurwetgeving’.


Achtergrond opdracht

Aan de voorkant van de keten is een voorraad ontstaan aan rapporten van bevindingen op het LNV werkterrein van de NVWA. Die voorraad wordt opgepakt. Vanuit de voorkant stromen de rapporten van bevindingen door naar het Team Bestuurlijke Maatregelen bij de afdeling Juridische Zaken van de NVWA. De instroom aan zaken leidt daar tot een capaciteitsprobleem. Op een later moment in tijd geldt dit ook voor het team Bezwaar & Beroep 1. 

Jouw opdracht

Het beoordelen van rapporten van bevindingen resulterend in het nemen van een besluit tot het al dan niet opleggen van een bestuurlijke maatregel op het LNV werkterrein van de NVWA. Daarnaast wordt je ingezet in het team Bezwaar & Beroep 1. Daar bestaat het werk dan uit het behandelen van (de extra instroom aan) bezwaarzaken en het evt. behandelen van beroepszaken op het LNV werkterrein van de

NVWA.



Harde Knock-out eisen

  • WO opleiding rechten

  • Beschikt over minimaal 7 jaar deskundigheid op het gebied van de Algemene wet bestuursrecht

  • Beschikt over minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met het zelfstandig behandelen en voeren van bezwaarzaken

Wensen

  • Kennis van en ervaring met LNV-wetgeving, zoals Wet dieren

  • Ervaring met het behandelen van (handhavings)zaken waarbij een bestuurlijke maatregel wordt opgelegd

Mogelijk om 32-36u te werken. Voorkeur heeft 36u/w. De duur van de opdracht betreft 9 maanden met kans op verlenging van 2x 6 maanden.

Voldoe je aan bovenstaande? Reageer dan met je cv + motivatiebrief. Graag expliciet vermelden waaruit blijkt dat je aan bovenstaande knock-out criteria / harde eisen voldoet!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten