Yacht Freelance

Senior HRM Adviseur (ZZP)

Geplaatst 28 jun. 2024
Project ID: 9160965
Plaats
Nijkerk, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
65 - 85 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 2 jul. 2024 12:00
  • Graag ontvangen we een CV met motivatiebrief waaruit duidelijk blijkt dat je aan de functie-eisen voldoet. Laat dit ook duidelijk naar voren komen in je motivatiebrief.

  • Cv uitsluitend in het Nederlands.



Voor BLNP, een gezamenlijk initiatief van de gemeenten Bunschoten, Leusden, Nijkerk en Putten zijn wij op zoek naar een Senior HR Adviseur. Ben jij een allround adviseur met kennis en ervaring op het gebied van HRM? Per 1 augustus vertrekt een HR adviseur. Gezien de hoeveelheid werkzaamheden die er liggen is er per direct invulling nodig. Er wordt van je verwacht dat je in deze rol minimaal 3 dagen per week op kantoor aanwezig bent.



Wat ga je doen?

Binnen deze functie ligt de focus vooral op het adviseren en ondersteunen van de leidinggevenden bij allround HRM-werkzaamheden bij de in-, door- en uitstroom. Daarnaast implementeer je HRM projecten gericht op professionalisering in de breedste zin van het woord. Actuele uitdagingen zijn: duurzame inzetbaarheid van personeel, functiewaardering (HR21) en verbetering van HR-instrumenten en -processen. Je pakt de voortrekkersrol maar je staat zeker niet alleen.



Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een mooie middelgrote gemeente. De gemeente is een groeigemeente, ook binnen de organisatie is er volop dynamiek en vindt er een doorontwikkeling plaats. Het team HRM bestaat uit 4 adviseurs, een salarisadministrateur en twee medewerkers personeelsadministratie. De sfeer is open en informeel.




Je beschikt over de volgende ervaring:

  • Je hebt tenminste hbo werk- en denkniveau

  • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van HRM of aanverwant

  • Je hebt minimaal 4-6 jaar werkervaring als HR adviseur, bij voorkeur in een (gemeentelijke) overheidsorganisatie

  • Je hebt werkervaring op gebied van genoemde HR-beleidsonderwerpen en ervaring met doorontwikkeling van een organisatie

  • Pre's: Kennis van Youforce

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten