Yacht Freelance

Freelance Young Professional Project Manager - Yunex Traffic Nederland (ZZP)

Geplaatst 27 sep. 2024
Project ID: 9166610
Plaats
Zoetermeer, Hybride
Uren
40 Uur/week
Periode
4 weken
Start: z.s.m.
Einde: 25 okt. 2024
Tarief
40 - 60 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 25 okt. 2024 12:00

In deze rol krijg je de kans om een sleutelpositie in te nemen bij grootschalige projecten met aanzienlijke impact. Je beheert projecten en bevordert effectieve samenwerking tussen diverse belanghebbenden. Deze functie biedt een dynamische werkomgeving die zowel uitdagingen als mogelijkheden voor professionele groei biedt, waardoor je je vaardigheden kunt ontwikkelen in een veelzijdige en stimulerende omgeving.

  • Je wordt onderdeel van een internationaal technologiebedrijf.  

  • Internationaal reizen, ongeveer één week per maand, met enige flexibiliteit om vaker te reizen.  

  • Een fijne werksfeer met leuke collega’s die graag samenwerken.  

  • Je kunt je continu ontwikkelen met ons trainings- en opleidingsaanbod.  

  • Werken aan grote, complexe, innovatieve en duurzame infrastructurele projecten.

Naast je solide achtergrond in projectmanagement zoeken we iemand met een scherp organisatorisch inzicht en technische knowhow. Je bent een teamspeler die ook de nodige standvastigheid bezit om de voortgang van projecten te waarborgen. Jouw vermogen om te verbinden, te overtuigen en flexibel te zijn, maakt jou de perfecte kandidaat voor deze rol. Je streven naar kwaliteit en resultaatgerichtheid is onmisbaar, terwijl je ook zelfstandig en besluitvaardig opereert.

Met een hart voor infrastructurele projecten en ervaring in multidisciplinaire omgevingen ben je in staat om op verschillende niveaus te schakelen.

Jouw affiniteit met Systems Engineering en kennis van PLC/SCADA-technieken zullen je helpen om je stempel te drukken in deze rol.

Het beheersen van zowel de Nederlandse als Engelse taal is een must, terwijl een brede technische interesse in diverse gebieden van civiele techniek, werktuigbouwkunde en automatisering je een voorsprong geeft.


  • Graag ontvangen we een CV waaruit duidelijk blijkt dat je in ieder geval aan de harde eisen voldoet. Laat dit ook duidelijk naar voren komen in je motivatiebrief.

  • CV en motivatie in het Nederlands

  • Zonder motivatiebrief word je sollicitatie niet in behandeling genomen


DUTCH SPEAKING CANDIDATES ONLY!

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions. If you don't speak Dutch (yet), please take a look at our other vacancies, Yacht has plenty of opportunities where English-speaking candidates are more than welcome to apply

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten