Yacht Freelance

Freelance Visual Designer (ZZP)

Geplaatst 16 jan. 2024
Project ID: 9148095
Plaats
Utrecht, Hybride
Uren
40 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 feb. 2024
Einde: 21 jun. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 28 jan. 2024 23:00

Startdatum: 1 februari

Einddatum: rond 21-6-2024

Aantal uren week: 32-40 uur per week

Inschaling: Schaal 10

Vaste werkdagen gewenst/vereist? De dinsdag en de donderdag op kantoor.

Selectie kandidaten: Daar de inhurende manager met vakantie is tot en met 26 januari zal de selectie plaatvinden in de week dat de manager weer terug is.



Ben jij de visual designer die een rol gaat spelen bij het verbeteren van de Student Journey? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!



Wat ga je doen?


Binnen het veranderprogramma Student Journey is themalijn Student Experience op zoek naar een nieuwe collega die meewerkt aan de journey fases ‘Student worden en Student Zijn’.

 

Als Visual designer werk je concepten uit in visuele ontwerpen. Je zorgt ervoor dat het ontwerp aansprekend is voor de doelgroep en kan dit in samenwerking met de QA-specialist testen. Je kan het ontwerp opdelen in assets en die aanleveren bij de overige teamleden.  


Je hebt ervaring met het bijhouden van een interactief ontwerp in tools zoals Figma en werkt binnen de kaders van de huisstijl en het design-systeem. Ook vernieuw je het design-systeem waar nodig én inspireer je de teams met creatieve concepten die de beleving van studenten verbeteren.

Jouw profiel


Wij willen natuurlijk graag dat jij bij ons succesvol wordt in jouw nieuwe baan. Daarom ontvangen wij van jou graag jouw motivatie in een vorm die voor jou het meest zinvol en overtuigend is. Denk aan een video, een presentatie, een portfolio of andere manier die bij jou past en ons overtuigt. In jouw cv lezen we in ieder geval dat jij:


  • Een voor deze functie relevante hoger onderwijs-opleiding hebt afgerond, bijvoorbeeld in UX Design of Digitale Media Design.

  • Een aantal jaar relevante werkervaring hebt in een soortgelijke rol.

  • Kennis hebt van en ervaring hebt met visual design software zoals de Adobe suite en Figma

Bij voorkeur ervaring binnen of affiniteit met onderwijs.


Naast de kennis en ervaring die je in huis hebt, vinden wij het minstens zo belangrijk wie je bent. Als wij met elkaar in gesprek gaan, dan wordt ons uit jouw voorbeelden duidelijk dat jij:


  • Beschikt over het vermogen om te schakelen in rollen en stijlen, waardoor het jou o.a. lukt om rollen te pakken die bijdragen aan het gezamenlijke leerproces (competentie stijl- en rolflexibiliteit).

  • Inzicht toont in de onderlinge verhoudingen tussen groepen of organisatie-onderdelen en je bewust bent van verschillen in belangen en hier in jouw handelen rekening mee houdt (competentie organisatiesensitiviteit).

  • Effectief blijft presteren onder tijdsdruk, bij tegenspel, tegenslag en teleurstelling (competentie veerkracht).



Waar ga je werken?


Hogeschool Utrecht. Meer dan 35.000 studenten. Ruim 5.000 medewerkers verspreid over Instituten, Kenniscentra en Diensten. Continue in ontwikkeling. Niet alleen de studenten. Maar de hele organisatie. Met toonaangevend onderwijs. Onderzoek dat oplossingen bedenkt voor maatschappelijke vraagstukken. En al vier keer uitgeroepen tot meest duurzame hogeschool van Nederland. Samen Duurzaam, Samen Digitaal, Samen Gezond en Samen Lerend.

Je komt te werken bij de dienst Marketing & Communicatie (M&C), binnen het chapter (wat komt hier te staan?). De dienst bestaat uit zo’n 75 collega’s die werken in drie teams: Corporate Affairs, Marketing en Customer Experience. Samen werken we aan het versterken van het profiel van de HU als hoogwaardige, innovatieve, state-of-the-art kennisinstelling voor (aankomende) studenten, professionals, beroepspraktijk en de maatschappij. Je werkt flexibel en ‘agile’ samen met je collega’s in de dienst en daarbuiten in running teams.

Binnen de themalijn Student Experience (SE) werken we elke dag aan het verbeteren van de studentbeleving tijdens de journey bij de HU. In ons werk is studentperspectief leidend: wat wil de student en wat verwachten ze van ons. Dat begint altijd met inzicht. Welke touchpoints hebben de meeste impact op de studentbeleving? We richten ons op het verbeteren of vernieuwen van die touchpoints. Soms is dat ten behoeve van een moeiteloze en naadloze dienstverlening (functionele beleving, dit moeten we als HU op orde hebben) en soms is dat om een memorabele beleving te realiseren (emotionele beleving, waarbij we als HU excelleren en door onze merkwaarden kunnen onderscheiden).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten