Yacht Freelance

Freelance Vastgoed Jurist (ZZP)

Geplaatst 27 aug. 2024
Project ID: 9164604
Plaats
Zaandam
Uren
16 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 9 sep. 2024
Einde: 31 jan. 2025
Tarief
0 - 120 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 3 sep. 2024 12:00

Wij zoeken een ervaren Vastgoed Jurist voor tijdelijke vervanging van een vertrekkende medewerker, in afwachting van vaste invulling van de vacature.


Voor de afdeling Grondzaken zijn wij op zoek naar een Vastgoed Jurist die, in goed overleg met particuliere en bedrijfsmatige wederpartijen, ervaring heeft met het opstellen van huurovereenkomsten voor panden en gronden en overeenkomsten voor gronduitgifte, inclusief de begeleiding van de juridische overdracht. Ook het opstellen van overeenkomsten voor het vestigen van zakelijke rechten, zoals erfpacht en opstal, behoort tot jouw takenpakket. Naast het opstellen van diverse soorten overeenkomsten ben je ook de vraagbaak van de afdeling op het gebied van huurrecht en zakelijke rechten. Je adviseert over algemeen juridische vraagstukken m.b.t. vastgoed.


Zaanstad heeft veel gronden in erfpacht uitgegeven. Het heeft dan ook een meerwaarde als je ervaring hebt met de diverse aspecten die bij erfpacht komen kijken (algemene voorwaarden, aflopende tijdvakken e.d.). Ook de afhandeling van WOO verzoeken behoort tot jouw taken, maar maakt daar een kleiner onderdeel van uit.



Gewenste startdatum: 9 september 2024


Einddatum: 31 januari 2025


16 uur



Functie-eisen:

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde juridisch adviseur, wo afgestudeerd, met minimaal 5 jaar werkervaring in het adviseren over en het opstellen en beoordelen van contracten op het gebied van vastgoed, erfpacht, uitgifte en verwerving.



Daarnaast:

  • Ben jij communicatief vaardig en heb je een heldere schrijfstijl;

  • Kan jij goed zelfstandig werken;

  • Werk jij nauwkeurig en gestructureerd;

  • Heb jij een oplossingsgerichte en praktische instelling;



Je adviseert vanuit jouw rol en positie als jurist en je bent bewust van het (politieke) krachtenveld binnen de gemeentelijke organisatie. Je kunt daarin meedenken en meebewegen. Ben je stressbestendig, sta je stevig in je schoenen en kun je omgaan met politieke druk? En zorg je voor een goede vastlegging en afhandeling van de dossiers en de processen? Dan ben jij de Vastgoed Jurist die wij zoeken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten