Yacht Freelance

Freelance Toezichthouder Bouw en Wonen (ZZP)

Geplaatst 14 okt. 2024
Project ID: 9167731
Plaats
Almere
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 4 nov. 2024
Einde: 2 mei 2025
Tarief
60 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 17 okt. 2024 12:00

Als toezichthouder bouw en wonen in Almere ben jij verantwoordelijk voor het beoordelen van bouwprojecten op kwaliteit en het naleven van regels. Dat begint al bij het beoordelen van ingewikkelde vergunningaanvragen, waar jij een actieve rol in hebt. Jij controleert bouwplaatsen om te zien of het werk voldoet aan technische normen, milieu-eisen, duurzaamheid en energiezuinigheid. Jij hebt hierin een overkoepelende blik en betrekt de juiste mensen op het juiste moment. Deze controles voer jij uit met inachtneming dat er aan de wet- en regelgeving wordt voldaan. Het is belangrijk om jouw bevindingen goed te rapporteren en te documenteren, vooral wanneer regels worden overtreden.

Door deel te nemen aan projectgroepen lever jij een belangrijke bijdrage aan de aanpak van bouw- en woningzaken in Almere. Jij geeft uitleg over bouwvoorschriften aan verschillende partijen en draagt bij aan verbeteringen binnen de gemeentelijke werkwijzen. Jij speelt een cruciale rol in het bevorderen van effectieve bouwprocessen en het waarborgen van de kwaliteit van woningen.



Eisen

· HBO-werk- en denkniveau, aangevuld met vakspecifieke opleidingen op het gebied van het Bouwbesluit, Planologie en Brandveiligheid;

· Kennis van juridische aspecten vanuit bouwvoorschriften, procedures voor bezwaar en beroep en ervaring in toezicht en handhaving;

· Kennis of ideeën van 2e lijnstoezicht en handhaving;

· Ervaring met het begeleiden van complexe, meervoudige vergunningen;

· Bereidheid tot het verrichten van bouwpiket;

· Ervaring in adviseren, integraal coördineren en werken in projecten;

· Diploma’s en/of bereidheid om de opleiding te volgen richting Ambtenaar Bouw en Woningtoezicht 1 en 2 onder de Omgevingswet.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten