Yacht Freelance

Freelance Toekomstontwikkelaar (ZZP)

Geplaatst 12 jun. 2024
Project ID: 9159769
Plaats
Heerhugowaard, Hybride
Uren
20 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 12 jun. 2024
Einde: 12 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 jun. 2024 12:00
  • LET OP: Zijn echt opzoek naar senioriteit.


Heb jij dat ook wel eens? Dat je nadenkt over hoe je de wereld een stukje beter kunt maken in een leuke job? Ben jij niet alleen op zoek naar een baan, maar naar een missie?  Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) nodigt jou uit om deel uit te maken van een dynamisch team als Toekomstontwikkelaar.

Als toekomstontwikkelaar ben je initiator, strateeg, verbinder, procesbegeleider en bestuursfluisteraar. Je bent de voelspriet van de afdeling door alert te zijn op landelijke ontwikkelingen en vertaalt dit naar de zuiveringstaak van het waterschap. Je legt verbinding met logische, maar ook met minder logische samenwerkingspartners en geeft advies aan het managementteam en bestuur. Jouw rol houdt vaak op bij de initiatie en strategievorming, daarna draag je het stokje over aan andere collega’s. Jij zorgt in jouw rol voor dat de afdeling in staat is om te navigeren in een veelheid van ontwikkelingen en dat hiermee schoon water in de toekomst gegarandeerd blijft.

Maandag start je samen met je collega's op kantoor voor een standup. Na een stoer verhaal over het weekend bespreek je samen de komende week. Je hebt een aantal zaken op de planning staan. Vandaag bereid je samen met een aantal collega's een bestuurlijke sessie voor die zal gaan over besluitvorming in onzekere tijden. Vorige week werd je getipt voor een bijeenkomst over de impact van AI op waterorganisaties. Het lukt je om daar morgen naar toe te gaan, zodat je vanuit jouw invalshoek kunt meedenken over de aanpak van een aantal AI projecten. Dat kun je in je reistijd mooi combineren met een teamsmeeting over het vertalen van de KNMI-klimaatscenario's voor HHNK. Je hebt deze week ook nog overleg over het helpen van het managementteam bij het aanscherpen van de strategische koers van de afdeling. De week vliegt voorbij, maar je vindt gelukkig tijd om dat ene artikel nog eens goed door te lezen. Is het alweer maandag?


Als Toekomstontwikkelaar land je in een team met strategische professionals die gedreven zijn om schoon water in de toekomst te garanderen. Die gedrevenheid hopen we ook in jou te vinden. In de dynamiek van alle ontwikkelingen krijg je de kans om jouw expertise, innovatieve geest en passie te laten samenkomen. HBO of WO niveau helpt om deze rol goed in te vullen, maar vooral vinden we jouw talent en drive belangrijk.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten