Yacht Freelance

Freelance Tekenaar Gebiedsontwikkeling (ZZP)

Geplaatst 8 aug. 2024
Project ID: 9163648
Plaats
Almere, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 2 sep. 2024
Einde: 31 aug. 2025
Tarief
70 - 85 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 13 aug. 2024 12:00

Wat ga je doen:


Samenwerken met ervaren stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten om ontwerpen te vertalen naar concrete visualisaties. Dit omvat onder andere het uitwerken van inrichtings- en verkavelingsplannen en het creëren van randvoorwaardekaarten. Daarnaast krijg je ruimte om jouw eigen ideeën over eigentijdse visualisatie te verkennen.



Jouw werkomgeving:


De afdeling Gebiedsontwikkeling is een inspirerende werkomgeving met impact op de stad. We werken met veel bezieling aan de verdere ontwikkeling en groei van Almere. Dat willen we zo duurzaam mogelijk doen. Nieuwe wijken en de oudste delen van Almere die aan vernieuwing toe zijn, maken we toekomstbestendig. Dat betekent dat we zuinig omgaan met energie, kiezen voor ontwerpen en materialen die lang meegaan en opnieuw gebruikt kunnen worden, hittestress en wateroverlast aanpakken en aandacht hebben voor de verbinding van de stad met de natuur. Talent vormt de basis van ons succes, en diversiteit draagt hier sterk aan bij.



Eisen:


  • Jij hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in stedenbouw/stedenbouwkundig ontwerpen, built environment (planologie) of grond- weg- waterbouw.

  • Je hebt ruime werkervaring (minimaal 7 jaar) in het tekenen van stedenbouwkundige plannen en/of inrichtingsplannen voor de openbare ruimte.

  • We vragen ook specifieke ervaring in het werkveld van de bestaande stad. Ervaring in uitbreidingswijken is een pré.

  • Je hebt een uitstekende beheersing van Microstation en/of Autocad en het werken volgens de NLCS standaarden. Je bent bij voorkeur bekend met Adobe (Illustrator, Indesign en Photoshop) en GIS. Ervaring met Sketchup of 3d tekenen in Microstation, Vectorworks, Rhino en Digital Twins is een pré.

  • Daarnaast beheers jij Nederlands in woord en geschrift.


  • Graag ontvangen we een CV waaruit duidelijk blijkt dat je in ieder geval aan de harde eisen voldoet. Laat dit ook duidelijk naar voren komen in je motivatiebrief.

  • CV en motivatie in het Nederlands



Verder breng je mee:


Een brede interesse in ruimtelijke vormgeving, aandacht voor de combinatie van gebouwen met hoogwaardig ingerichte openbare ruimtes, oog voor detail en kwaliteit, stressbestendigheid en het vermogen om snel te schakelen tussen verschillende projecten.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten