Yacht Freelance

Freelance Technisch Projectleider (ZZP)

Geplaatst 25 jul. 2024
Project ID: 9162777
Plaats
Zwijndrecht
Uren
24 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 2 sep. 2024
Einde: 31 aug. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 aug. 2024 12:00

De gemeente Zwijndrecht kent een fors investeringsprogramma. Het accent ligt hierbij op grootschalige wijkgerichte (riool)vervangingsprojecten, met projectsommen tussen € 1-17 miljoen, waarbij de openbare ruimte integraal wordt aangepakt. De projecten kennen een integrale aanpak en worden gecombineerd met diverse programma’s op het gebied van bijvoorbeeld klimaatadaptatie, de aanleg van een warmtenet en een duurzame inrichting van de openbare ruimte. 

In deze opdracht ga je aan de slag met het succesvol technisch uitwerken van grootschalige wijkgerichte projecten, met een focus op (riool)vervanging, in Zwijndrecht. Concreet wordt de VO, DO en bestekfase afgerond van Vogelbuurt-West. Je bent verantwoordelijk in zowel de plan-, voorbereidings- als de uitvoeringsfase. De uitvoeringsfase wordt opgestart in deze opdracht.   

Binnen het project coördineer je de werkzaamheden, draag je zorg voor de voortgang, bewaak je de (technische) kwaliteit, de haalbaarheid en heb je oog voor de financiën en eventuele risico's. Gezien de aard van de opdracht is het wenselijk om op dinsdagen op locatie aanwezig te zijn. 




Eisen

- Hbo-werk en denkniveau en een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van Civiele Techniek. 

- Relevante werkervaring in een vergelijkbare rol en overheidsomgeving. 

- Kennis van risico gestuurd werken. 

- Bestuurlijke sensitiviteit. 

- Aantoonbare kennis van projectmatig werken. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten