Yacht Freelance

Freelance Technisch consultant (ZZP)

Geplaatst 4 sep. 2024
Project ID: 9165160
Plaats
Amsterdam, Hybride
Uren
37 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 16 sep. 2024
Einde: 16 mrt. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 9 sep. 2024 12:00

Als Technisch Consultant maak je deel uit van het Service Design team (ca. 11 Fte). De crux voor het Service Design team is het goed vertalen van functionele klantvragen naar nieuwe en innovatieve integrale oplossingen en diensten voor klanten binnen de Vertical.


Je hebt een dynamische rol waarin je nauw samenwerkt met diverse collega’s binnen de Vertical (o.a. business consultants, domein/klant architecten, service delivery managers, project/change managers), interne KPN Service providers op het gebied van netwerk, security en/of werkplek en uiteraard de klant zelf.

Vanuit een van de klantenteams ben je de sparringpartner van technisch consultant of product manager aan klant zijde.


• Je bent technisch zeer goed onderlegd en specialist op het domein Netwerk/Security infrastructuur. Bij voorkeur in combinatie met Cloud expertise.

• Je vertaalt functionele klantvragen naar de meest optimale technische oplossingen. Je bent hierbij eigenaar van het technisch ontwerp, waarbij je focus ligt bij het opstellen van high level designs en overzien van de integraliteit van de oplossing in samenwerking met architecten, techhubs, relevante leverstraten, 3e partijen en de klant.

• Je toetst klantvoorstellen en project activiteiten op technische impact en benoemt knelpunten en kritische succesfactoren. Je bent hierbij in staat om op basis van jouw kennis een functionele vraag te beoordelen en oplossingen af te stemmen met de vragende partij.

• Je bent betrokken bij de implementatie van het vastgestelde design in Transitie projecten.

• Je biedt technische ondersteuning bij change en problem management indien nodig.

Eisen:


• HBO/HBO+ werk- en denkniveau

• Minimaal +5 jaar aantoonbare ervaring de rol van technisch consultant, engineer of domein architect in Enterprise omgevingen met complexe ICT infrastructuur.

• Gedegen kennis op het gebied van Netwerk infrastructuur en technologie, o.a.

o Overall ervaring in netwerk design

o Firewall rule analyse

o (BGP) implementatie routing en switching

o Cisco DNACloud .

• Je beschikt over consultancyvaardigheden voor probleemanalyse en adviseren over oplossingsrichtingen (intern en richting klant)

• Je hebt ervaring met het werken onder architectuur en design thinking en hebt ervaring in het opstellen en documenteren van High level designs.

• Je beschikt over flexibiliteit met het vermogen om op inhoud en qua stakeholders een groot portfolio tegelijk te overzien.

• Je bent in staat om goede relaties op te bouwen en te onderhouden met zowel KPN-collega’s als medewerkers van de klant.

DUTCH SPEAKING CANDIDATES ONLY!

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions. If you don't speak Dutch (yet), please take a look at our other vacancies, Yacht has plenty of opportunities where English-speaking candidates are more than welcome to apply

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten