Yacht Freelance

Freelance Technisch Beheerder Sharepoint (ZZP)

Geplaatst 6 mei 2024
Project ID: 9157122
Plaats
Den Haag
Uren
32 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 mei 2024
Einde: 30 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 10 mei 2024 12:00

Wil jij als Applicatiebeheerder bijdragen aan het verbeteren van Nederland? Dat kan bij TNO. Wij zoeken een Applicatiebeheerder die verantwoordelijk is voor het beheer van onze SharePoint omgeving, zowel online als on-premise . Met jouw werk zorg jij ervoor dat onze onderzoekers bij de noodzakelijke informatie kunnen en dat de informatie veilig is, zodat zij hun expertise kunnen gebruiken om Nederland een stukje beter te maken.


Als Applicatiebeheerder SharePoint ben jij verantwoordelijk voor het beheer en de functionele en technische gebruikersondersteuning. Je helpt gebruikers bijvoorbeeld met het vinden van informatie. Maar je helpt ze ook met vraagstukken als ‘hoe kan ik een externe partner toegang geven tot mijn SharePoint omgeving?’. Of ‘hoe werk ik het makkelijkste samen met mijn collega’s’. En technische problemen en storingen los je samen met het team ook op. Daarnaast hoort lifecyclemanagement ook bij het werk.In jouw rol heb je veel contacten met gebruikers, maar ook met de Servicedesk, andere applicatiebeheerders en het Infra-team. Je wordt onderdeel van het M365 team. Dit is een Agile-team van 6 collega's. Het totale team Applicatiebeheer bestaat uit 15-20 collega's. Daarnaast werk je zoals gezegd intensief samen met collega’s van andere afdelingen binnen Information Services en de rest van TNO.


Als werkgever is TNO erg flexibel. Wij vinden een fijne balans tussen werk en privé erg belangrijk. Als Applicatiebeheerder is jouw standplaats Den Haag. Maar wij werken hybride en hierin heb je veel vrijheid. Waar je ook komt: je vindt bij ons een open, informele werksfeer en wij waarderen jouw mening en ideeën.



Functie-eisen 

  • HBO werk- en denkniveau.

  • Aantoonbare ervaring als (technisch) Applicatiebeheerder van SharePoint. Iemand moet vrijwel direct inhoudelijk inzetbaar zijn.

  • Bereid om minimaal 2 dagen per week op locatie in Den Haag te zijn

  • Communkicatief vaardig, Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal.

  • Structureel en zorgvuldig kunnen werken.

  • Teamplayer

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten