Yacht Freelance

Freelance teammanager Schiphol (ZZP)

Geplaatst 8 dec. 2023
Project ID: 9145730
Plaats
Schiphol
Uren
40 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 8 jun. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 31 dec. 2023 23:00

Start: zsm

Einde: 8 juni 2024

Uren: 40 uur per week


Teammanager Schiphol


Ben jij op zoek naar een uitdagende interim opdracht voor 6 maanden in een dynamische omgeving op Schiphol? Onze opdrachtgever in transport zoekt een gedreven teammanager die verantwoordelijk is voor operational excellence. Als teammanager speel jij een sleutelrol in het efficiënt en klantgericht managen van ons team op Schiphol.


Onze opdrachtgever in transport heeft de verantwoordelijkheid voor het busvervoer op Schiphol, met drie kernactiviteiten op drie locaties: airside remote gate-afhandeling in een vroege/late dienstconstructie (80%) en Schiphol landside shuttle service (20%) in een 24/7 ploegendienstconstructie.



Wat ga jij doen?


In de functie van teammanager op Schiphol heb je, samen met drie collega-teammanagers, de verantwoordelijkheid over ongeveer 210 chauffeurs met als doel het verbeteren van de tevredenheid van de medewerkers EN de klanten. Je bent zichtbaar en bereikbaar voor je team. Communiceren behoort tot je sterke eigenschappen, zowel op groeps- als op individueel niveau. Je luistert naar wensen en ideeën, en waar mogelijk initieer en voer je (verbeter)projecten uit.


Je rapporteert aan de operationeel manager, maar hebt ook frequent contact met HR-collega’s, bezettingsplanners, materieelbeheer, vervoersdeskundigen en vertegenwoordigers van de buschauffeurs. Je neemt actief deel aan diverse overlegstructuren, zoals het teammanagersoverleg, matchings- en dienstenoverleg en weekstart met verkeersleiding.



Functie-eisen:


  • HBO werk- en denkniveau met 5-8 jaar leidinggevende ervaring;

  • Als teammanager ben je empathisch en inspirerend; dit helpt jou om met je team op een plezierige manier de gestelde doelen te behalen;

  • In een snel veranderende omgeving behoud je het overzicht en stel je de juiste prioriteiten;

  • Je bent bedreven in het omgaan met en oplossen van complexe vraagstukken;

  • Een 'verklaring goed gedrag (VGB)'-onderzoek maakt deel uit van de tewerkstelling op airside Schiphol.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten