Yacht Freelance

Freelance Teammanager Omgeving en Vastgoed (ZZP)

Geplaatst 8 mrt. 2024
Project ID: 9152443
Plaats
Almkerk
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 8 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 14 mrt. 2024 12:00

Als interim teammanager geef je samen met onze zittende teammanager integraal leiding en ben je verantwoordelijk voor de doelen, resultaten, middelen, personele capaciteit en het functioneren van team omgeving & vastgoed. Het is een groot team (ca. 45 medewerkers) dat bestaat uit meerdere clusters. Ten eerste het cluster ruimtelijke planvorming waarbinnen voorheen de bestemmingsplanprocedures werden voorbereid en begeleid en nu wordt gewerkt aan het nieuwe omgevingsplan. Ook de beleidsontwikkeling vindt vanuit dit cluster plaats, zo is recent de nieuwe omgevingsvisie vastgesteld. Ook gaat er logischerwijs veel aandacht uit naar het thema wonen. 


In het cluster duurzaamheid wordt gewerkt aan onze ambities voor een duurzame toekomst inclusief de energietransitie. Met het beschikbaar komen van de zgn. Jetten gelden kunnen we een stevige impuls geven aan de uitvoering. 


Het cluster vastgoed en grondzaken richt zich op het onderhoud en beheer van gemeentelijke gebouwen en verzorgt de verwerving van grond en opstallen en alle privaatrechtelijke overeenkomsten rondom gebruik van ons eigendom. 


De precieze taak- en rolverdeling bepalen we nader aan de hand van jouw specifieke ervaring, persoonlijkheid en kwaliteiten. 


Je belangrijkste rol is om op coachende wijze medewerkers richting te bieden in de uitvoering van hun werkzaamheden; je prioriteert, brengt focus aan en spreekt medewerkers aan op hun resultaten en ontwikkeling. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van het team en stimuleer je de professionele ontwikkeling en het persoonlijk leiderschap van de medewerkers. Je bent sparringpartner over de inhoud en de processen en vertaalt de organisatiedoelstellingen door naar het team. Voor een aantal projecten treed je op als ambtelijk opdrachtgever. 


Je werkt nauw samen met de andere 5 teammanagers binnen het ruimtelijke domein, onze programma managers en collega teammanagers van het sociaal domein en bedrijfsvoering.  

  


Over jou 

Je bent een stevige persoonlijkheid, een verbinder met een open stijl van communiceren. Als dienend leidinggevende bied je de ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling; medewerkers krijgen de sturing die nodig is. Je bent in staat om de kwaliteiten en talenten van de medewerkers te onderscheiden en in te kunnen zetten op de juiste plaats. Waar nodig faciliteer en coach je jouw medewerkers.


  • Je hebt kennis en/of ervaring met dienend leiderschap in een publieke omgeving; 

  • Je hebt werkervaring opgedaan in een (vergelijkbare) leidinggevende positie; 

  • Je bent een ervaren interimmer die snel in staat is om kennis te maken met medewerkers en organisatie en van daaruit te handelen. 

  • Je hebt kennis en/of ervaring met de advisering van college van burgemeester en wethouders; 

  • Je hebt affiniteit met het ruimtelijk domein en een visie op de ontwikkelingen binnen dit domein; 

  • Je hebt inzicht en gevoel in maatschappelijke, bestuurlijke en politieke verhoudingen. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten