Yacht Freelance

Freelance Teammanager Business Informatiemanagement (ZZP)

Geplaatst 9 okt. 2024
Project ID: 9166485
Plaats
Amersfoort, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: 4 nov. 2024
Einde: 1 mrt. 2025
Tarief
0 - 129 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 15 okt. 2024 12:00

De baan

Bij de afdeling Informatievoorziening werken ca. 120 medewerkers verdeeld over drie teams. Het team Business en Informatiemanagement (ca. 60 medewerkers) richt zich op vernieuwing/innovatie en continuïteit in de keten van informatiemanagement. Dit varieert van richting geven en vormgeven aan de informatievraagstukken bij de vakafdelingen tot het functioneel beheer en gegevensbescherming. In onze werkwijze gaat het niet om hoe we georganiseerd zijn, maar hoe we samenwerken.

De medewerkers van jouw team maken vaak onderdeel uit van (permanente) opgave- of projectteams. De aansturing betreft vooral het inzetten van de talenten en het

ontwikkelen van de deskundigheid van je medewerkers. Als teammanager zorg je er voor dat de medewerkers dit anders werken omarmen. In dit stevige veranderproces ben jij de coach en facilitator. 



Wat we van je vragen

  • Jij bent allereerst een uitstekend leidinggevende en coach met een flink aantal jaren ervaring in het informatiemanagement werkveld.

  • Je denkt strategisch en weet dit te vertalen naar praktisch handelen. Je geeft vertrouwen en investeert in de ontwikkeling van je mensen.

  • Zo geef je ruimte aan het team om zich te ontwikkelen tot een top-team, waarbij je een goede gespreks- en sparringpartner bent in het vakgebied.

  • Als lid van het managementteam Informatievoorziening vertaal je de plannen voor de IV organisatie naar een inrichting die aansluit op wat Amersfoort nodig heeft.

  • Je werkt in MT verband nauw samen met de andere teammanagers en je afdelingsmanager.

  • Je geeft richting waar dat nodig is, in een snel veranderend IV landschap.

  • Jij zorgt er voor dat niet uit het oog wordt verloren voor wie we de dingen doen.

  • Je hebt resultaatgerichtheid hoog in het vaandel staan.



Vanuit je MT rol reflecteer je op je eigen handelen en dat van je collega’s en leg je rekenschap af over de behaalde resultaten. 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten