Yacht Freelance

Freelance Teamleider Productie (ZZP)

Geplaatst 29 mei 2024
Project ID: 9158607
Plaats
Wijk en Aalburg
Uren
40 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: 28 mei 2024
Einde: 30 sep. 2024
Tarief
0 - 70 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 4 jun. 2024 12:00

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een allround teamleider productie. Je bent in deze uitdagende rol een mee werkend voorman/vrouw en hebt de leiding ,ondersteunt en werkt mee in het productie team.

Het doel, om samen met de productieploeg op een zo efficiënt en voedsel veilige manier verlopen van de productie. Van grondstof tot verpakt eindproduct, volgens geven instructie en vereiste kwaliteismaatstaven.

Voor deze productie werk je samen met de supply planning en stemt op deze planning de productielijnen af met bijbehorende bemanning.

Je stuurt 15 fte aan en werkt van 7 tot 16 maar bij piek wordt er ook op andere tijden gewerkt. Voor het team ben jij het dag dagelijkse aanspreektpunt en coach en stuur je bij waar nodig. Ben je in staat om het productie proces goed te laten verlopen met de bijbehorende kennis van productielijnen? Ben je een mens gedreven teamleider? Dan zijn we opzoek naar jou!

De opdracht is onstaan ter vervanging van ziekte de verwachting is voor de duur van 6 maanden. Omdat het zaak is dat je je het werk snel eigen maakt is ervaring in een soort gelijke rol een must. Omdat het een productie in de food branche betreft is HACCP een vereist en een heftruckcertificaat gewenst.



Vereisten

  • HBO werk denk niveau, kennis van levenmiddelentechnologie ,HACCP, communicatiefvaardig en praktisch leidinggeven.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten