Yacht Freelance

Freelance Teamleider Pesticiden (ZZP)

Geplaatst 30 jul. 2024
Project ID: 9163134
Plaats
Wageningen, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: 1 sep. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 31 aug. 2024 12:00

Teamleider Pesticiden - Wageningen Universiteit

Ben jij sterk in het ontwikkelen en coachen van professionals? Weet jij een goede balans te vinden tussen organisatie- en teambehoeften? Ben jij iemand die stakeholders met elkaar kan verbinden? Heb je een passie voor gezond en veilig voedsel? Wij zijn op zoek naar een nieuwe teamleider voor het team Pesticiden 1! Word jij onze nieuwe collega?

Jouw baan

Als teamleider Pesticiden 1 binnen WFSR richt je je op het optimaal functioneren van medewerkers in jouw team en het ontwikkelen van het team als geheel. Je zorgt ervoor dat zij hun werk goed kunnen doen in een prettige en fysiek en sociaal veilige werkomgeving. Je bent als teamleider integraal verantwoordelijk voor jouw team van ongeveer 25 professionals.



Jouw taken en verantwoordelijkheden als teamleider zijn:

·       het borgen van de wetenschappelijke en technische kwaliteit van de analyses die jouw team levert. Hiertoe organiseer je de werkprocessen zodanig dat het team een optimaal resultaat verkrijgt waarbij eenieder zijn of haar verantwoordelijkheid neemt;

·       de persoonlijke ontwikkeling van jouw teamleden en hun welzijn;

·       het projectmanagement: Je stuurt projectleiders en coördinatoren aan in de uitvoering van projectmanagement, planning van medewerkers, beheer van laboratoria en analytische faciliteiten en de totstandkoming van projectrapportages;

·       het beheren van de financiën van je team en je bent verantwoordelijk voor het financiële alsook het operationele resultaat.

Daarnaast maak jij, samen met je collega-teamleiders, onderdeel uit van het MT van de business unit. Je levert een inhoudelijke bijdrage aan het vertalen van de WFSR-visie en strategie naar een jaarlijks activiteitenplan en een strategische personeelsplanning voor jouw team. Je zult de business unit vertegenwoordigen in één of meerdere interne werkgroepen.



Jouw kwaliteiten als teamleider pesticiden

Je bent een echte people manager: je hebt oog voor de individuele behoeften en drijfveren van jouw medewerkers, maar ook voor de team- en organisatiebehoeften. Je bent kwaliteitsgericht, kunt goed sturen op processen en adequaat omgaan met strikte deadlines. Je hebt een succesvol afgeronde opleiding minimaal op HBO/WO-niveau, gerelateerd aan het werkveld van het team (life sciences of chemie).

Ook beschik je als teamleider over

  • minimaal 5 jaar ervaring met leidinggeven aan professionals met verschillende opleidingsniveaus;

  • een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;

  • ervaring met projectmanagement en LEAN werken is een pré;

  • kennis van kwaliteitssystemen (bijv. ISO 17025), Arbo, Milieu en Veiligheid.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten