Yacht Freelance

Freelance Teamleider Facilitair Bedrijf Glastuinbouw/Bloembollen (ZZP)

Geplaatst 23 aug. 2024
Project ID: 9164420
Plaats
Bleiswijk, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 9 sep. 2024
Einde: 31 jan. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 17 sep. 2024 12:00

Ben jij een ervaren leider met een passie voor duurzaamheid en de glastuinbouw? Heb jij oog voor zowel mens als teelt en ben je klaar om een cruciale rol te spelen binnen een innovatief kassencomplex? Lees snel verder!

 

Als teamleider van het Glastuinbouwbedrijf ben je de drijvende kracht achter het reilen en zeilen van het kassencomplex. De kassen zijn het hart van onze organisatie, wij doen ook onderzoek in kennisontwikkeling voor duurzaamheid. In de rol van teamleider geef jij sturing aan een team vakkundige medewerkers, die met elkaar verantwoordelijk zijn voor de planning, uitvoering en verzorging van de teelten. Je zorgt voor een veilige en open werksfeer waarin je teamleden kunnen floreren. Je bent verantwoordelijk voor de begroting en personeelsplanning. Samen met het hoofd van de technische dienst, die onderdeel uitmaakt van je team, zorg je dat de faciliteiten goed onderhouden worden en tegemoetkomen aan de eisen van het onderzoek. Je hebt contact met leveranciers en andere externe partners. Je bent verantwoordelijk voor de noodzakelijke vergunningen voor onze bedrijfsvoering en bent daarvoor eerste aanspreekpunt voor gemeente en overheidsinstanties. Je onderkent het belang van regels voor veilig en hygiënisch werken en zorgt dat die gehandhaafd worden. 



  Je belangrijkste taken zijn dus:


  • Zorg voor het optimaal functioneren en welzijn van je team in een goede sfeer;

  • Goede planning en uitvoering van een breed scala aan teelten;

  • Onderhoud van de faciliteiten en apparatuur (ism Hoofd TD);

  • Handhaven van regels met betrekking tot veilig en hygiënisch werken;

  • Bewaken van het financiële resultaat van het bedrijf.

Wij zoeken een daadkrachtige en ondernemende teammanager met een nuchtere instelling. Je begrijpt de behoeften van je teamleden en weet deze te combineren met de belangen van het team en de organisatie. Je hebt een open houding en legt makkelijk nieuwe contacten. Je bent bekend met de agrarische sector, bij voorkeur de tuinbouw.  



Daarnaast beschik je over:


  • Een afgeronde HBO in een relevante richting;

  • Meerdere jaren ervaring als leidinggevende;

  • De mogelijkheid om te schakelen tussen verschillende leiderschapsstijlen; goede communicatieve vaardigheden;

  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.



Wij bieden jou de kans om te werken in het hart van een organisatie die innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Je krijgt de ruimte om jouw leiderschapskwaliteiten volledig tot hun recht te laten komen, terwijl je samen met jouw team bijdraagt aan de toekomst van de glastuinbouw. Klaar voor deze uitdaging? Reageer op deze vacature en vertel waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze rol!

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten