Yacht Freelance

Freelance Teamlead (ZZP)

Geplaatst 4 mrt. 2024
Project ID: 9151882
Plaats
Rotterdam, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
11 maanden , 4 weken
Start: 1 apr. 2024
Einde: 1 apr. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 8 mrt. 2024 12:00

Het betreft de afdelingen Infra en Technisch Specialisten, waarbij de TS collega’s allemaal binnen het takengebied van Infra werken (een vorm van interne detachering). De afdeling is verantwoordelijk voor de Basis Infra (fysieke laag) tm Operating System (landingsplaats applicaties). Functionarissen: engineers, Product owners, ‘domein-eigenaren’, architecten, security. In deze opdracht werk je nauw samen met én als ondersteuner van het afdelingshoofd. Belangrijk is dat de teamleider het afdelingshoofd helpt om voldoende aandacht te geven aan de medewerkers van twee afdelingen. Daarnaast krijgt de teamleider specifieke taken en opdrachten.


  • Check op KVIV profielen;
  • Afwisselend met afdelingshoofd aansluiten bij alle overleggen van de afdeling;
  • Plaatshebben in stuurgroep voortgangsgesprekken met Young Professionals.


Achtergrond

Sinds 7 maanden neemt het afdelingshoofd naast de eigen afdeling een extra afdeling waar. In afwachting van een plan op de ontstane situatie heeft het afdelingshoofd een ondersteunende teamleider nodig om zowel op inhoud als HR alle ballen hoog te houden. De werkzaamheden vinden plaats op locaties in Delft en Rotterdam; aanwezigheid op locatie vereist.


Het team

De twee afdelingen hebben samen 64 interne medewerkers, daarnaast is er circa 140 fte aan inhuur/verservicing/resultaatverplichting welke het afdelingshoofd indirect aanstuurt. Het afdelingshoofd doet de management taken (HR, financiën) en is trekker van het MT in de huidige vorm.

  • Je hebt minimaal HBO in de richting van bijvoorbeeld informatica;
  • Je bent op het gebied van ICT gerespecteerd gesprekspartner door jouw kennis (laag één tot drie OSI);
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met operationeel leidinggeven.


Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten