Yacht Freelance

Freelance Strategisch Financieel Adviseur & Coördinator P&C (ZZP)

Geplaatst 3 jul. 2024
Project ID: 9161168
Plaats
Beverwijk
Uren
32 Uur/week
Periode
11 maanden , 4 weken
Start: z.s.m.
Einde: 27 jun. 2025
Tarief
0 - 115 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 5 jul. 2024 12:00

De rol

Een veelzijdige rol met een brede verantwoordelijkheid, waarin je vanuit een frisse blik bijdraagt aan doorontwikkeling en verbetering. Beverwijk zoekt een ervaren financieel adviseur die denkt en doet. We zijn op zoek naar een professional die cijfermatig sterk is en het leuk vindt om financiële advisering, coördineren en het maken van beleid te combineren. 



Wat ga je doen?

Als strategisch financieel adviseur coördineer en regisseer je een deel van de P&C producten. Je stelt heldere planningen op en neemt de betrokkenen in de organisatie mee in het proces van totstandkoming. Je zorgt voor overzicht bewaakt de deadlines en zorgt voor kwalitatief goede stukken. Hiernaast houd je het financiële meerjarenbeeld van de gemeente goed in de gaten. Je adviseert het management en het college over strategisch financiële vraagstukken. Door je vergaande inhoudelijke kennis van gemeente financiën en de regels van het Bbv ben de perfecte sparringpartner van de financieel adviseurs en de coördinator financiële administratie uit het team. 

Je stelt mede financieel beleid op. Je schakelt tussen bestuurlijk strategische financiële vraagstukken en je handen uit de mouwen.



Jouw profiel: 

  • Naast een afgeronde hbo- of wo-opleiding op bedrijfseconomisch gebied heb je meerjarige ervaring met de gemeentelijke financiën als geheel en met het coördineren van het P&C proces binnen een gemeente;

  • Je kunt gemakkelijk en helder communiceren mondeling en schriftelijk;

  • Je bent analytisch sterk, gericht op vernieuwing en pro-actief;

  • Je bent op een plezierige manier overtuigend, bent verbindend, gestructureerd en verbindend;

  • Je komt afspraken na en verwacht dit ook van anderen; 

  • Je kunt schakelen tussen verschillende niveaus en beschikt over bestuurlijke sensitiviteit;  

  • Je bent bekend met Lias, Key2financiën en het Besluit begroting en verantwoording (Bbv).

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten