Yacht Freelance

Freelance Strategisch adviseur bereikbaarheid (ZZP)

Geplaatst 18 sep. 2024
Project ID: 9166037
Periode
1 jaar, 2 maanden
Start: 1 nov. 2024
Einde: 31 dec. 2025
Uiterste voorsteldatum: 25 sep. 2024 12:00

Je gaat aan de slag als adviseur Doorstroming en Bereikbaarheid en houdt je bezig met het bereikbaar houden van de stad Tilburg. Op basis van allerlei informatie, zowel intern als extern, adviseer je over periodes van uitvoering richting interne en externe projectleiders. Door jouw overzicht en planning zorg je ervoor dat, ondanks de enorme hoeveelheid werkzaamheden die op dit moment plaatsvinden in de stad, Tilburg bereikbaar blijft voor bezoekers en inwoners. Dit vraagt niet alleen planvaardigheden, maar ook coördinatie- en afstemmingswerk.

Binnen jouw functie als strategisch adviseur is het van belang dat je een helicopterview hebt op het werkveld. Je kent het belang van mobiliteit in openbare ruimte als geen ander. Dat belang vertaal je in tactische en strategische voorstellen en adviezen en je durft daarbij eigenwijs én tactisch te zijn. In jouw rol schrijf je formele stukken waarin je de belangen van de afdeling, het bestuur en de gemeente adequaat weet te verwoorden. Je werkt op strategisch niveau en tegelijkertijd leg je de verbinding met de werkvloer, de technische en de verkeerskundige collega’s. Je maakt samen met de medewerkers een regelmatige update van de visie op ons werk en de omgeving.


  • Je bent een ervaren adviseur die aantoonbare meerjarige expertise heeft in een soortgelijke rol.

  • Je bent een stevige persoonlijkheid die kan meebuigen maar ook standvastig is wanneer dat nodig is.

  • Je beschikt over een breed netwerk en je hebt affiniteit met het werkveld van verkeersmanagement en bereikbaarheidsregie.

  • Je beschikt over goede mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten