Yacht Freelance

Freelance Sr. Medewerker Frontoffice Omgeving (ZZP)

Geplaatst 28 mrt. 2024
Project ID: 9153993
Plaats
Hoornaar, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 1 apr. 2024
Einde: 1 jul. 2024
Tarief
55 - 70 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 5 apr. 2024 12:00
  • Betreft een tijdelijke functie voor in ieder geval 3 maanden

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

  • 36 uur per week (hybride werken mogelijk)

  • schaal 9, tarief marktconform

  • CV AVG-proof aanleveren




Binnen het team Leefomgeving ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je beantwoordt vragen die per telefoon en e-mail binnenkomen. Het is een speerpunt van onze gemeente om gesprekken bij bedrijven of inwoners ‘thuis’ te voeren. Die gaan onder meer over vergunningvrij bouwen, bestemmingsplannen en procedures Wabo. Daarnaast behandel je principeverzoeken (bouwplannen vooruitlopend op de omgevingsvergunning) en voer je kleine afwijkingsprocedures. Je werkt nauw samen met collega’s Leefomgeving (Ruimtelijke Ordening). Verder beoordeel je constateringen van de toezichthouders en verzorg je de informatie van je vakgebied voor de kanalen van de gemeente. (o.a. website, etc.) en deel je informatie van bouwdossiers.

Je hebt een afgeronde MBO opleiding bij voorkeur aangevuld met de opleiding Medewerker Lokale Overheid (MLO) specialisatie Ruimtelijk domein (of je bent bereid deze te volgen). Als enthousiaste professional is je opstelling dienstverlenend, zakelijk en vriendelijk. Door je positieve stijl van communiceren en persoonlijkheid ken je snel de weg bij onze organisatie met een politiek-bestuurlijke context. Collega’s weet je voor je te winnen met je vernieuwende en inspirerende ideeën. Je bent flexibel, stressbestendig, proactief en denkt in oplossingen. Kortom: jij werkt zelfstandig en neemt de verantwoordelijkheid voor je werk!  

Verder heeft de kandidaat enkele jaren werkervaring als frontoffice medewerker. Dit zodat degene junior medewerkers kan begeleiden mbt kennisvergroting.

Het is hybride werken waarbij de kandidaat minimaal 3 dagen per week op kantoor in Hoornaar werkt en de overige 2 dagen thuis kan werken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten