Yacht Freelance

Freelance Sourcer (ZZP)

Geplaatst 14 feb. 2024
Project ID: 9150396
Plaats
Veenhuizen
Uren
32 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 mrt. 2024
Einde: 1 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 feb. 2024 12:00

Wat houdt de functie in?

Je maakt deel uit van team Noord, onder leiding van de Senior Corporate Recruiter. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de Penitentiaire Inrichting Veenhuizen. Onder de vlag van de gevangenis in Veenhuizen opent medio 2024 een jeugdinrichting en met jouw ervaring en expertise weet je succesvol bij te dragen aan de grote wervingsopgave die deze opening met zich meebrengt. Vanwege het werken met een bijzondere doelgroep, jongeren tussen de 12 en 24 jaar, zoeken we collega's die hier perfect bij passen. Soms weten potentiële collega's ons zelf te vinden, maar soms moeten we extra inspanningen leveren om onze vacatures onder de aandacht te brengen. Dit doen we door actief te zijn op sociale media, de werken bij-site, werken voor Nederland, en door jouw vaardigheden als sourcer in te zetten.

Zodra de sr. Recruiter jou inschakelt, begin je met een overleg waarin je samen met de sr. recruiter en de vacaturehouder de behoeften in kaart brengt. Dit kan een vacature zijn, maar ook bijvoorbeeld het uitnodigen van latent zoekenden voor een wervingsdag/wervingsactiviteit. Op basis van de verzamelde informatie bepaal jij de sourcingstrategie en de tools, en start je met het sourcen. Na 2 weken plan je een tussenevaluatie in met de vacaturehouder en pas je indien nodig je strategie aan. Creativiteit speelt hierbij een belangrijke rol. Je onderhoudt korte communicatielijnen, kunt snel schakelen en beheert duidelijk de verwachtingen. Dit alles bevordert een nauwe samenwerking en zorgt voor zorgvuldige coördinatie van acties.

Daarnaast bouw en onderhoud je talentpools voor schaarse functies. Je past je communicatiestijl aan, zodat kandidaten zich aangesproken voelen en nieuwsgierig worden. Dit leidt tot een hoge respons op de door jou verstuurde berichten. Als de respons laag blijft, zoek je creatieve alternatieven om deze te verhogen. Alle verzamelde data en informatie houd je nauwkeurig bij en presenteer je met regelmaat. Kandidaat werkt voor de locatie Veenhuizen, daarnaast is er ruimte om vanuit huis te werken.



Harde eisen:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding

  • Minimaal 2 jaar werkervaring als sourcer



Overige eisen:

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met het onderhouden van talentpools voor diverse vacatures

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met het actief sourcen naar kandidaten op alle mogelijke manieren (online databases en/of (interne) netwerken en/of jobboards en/of referrals en/of community's binnen bepaalde doelgroepen

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten