Yacht Freelance

Freelance Senior Tekenaar/ Senior Werkvoorbereider (ZZP)

Geplaatst 11 apr. 2024
Project ID: 9155221
Plaats
Den Haag, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 1 nov. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 2 mei 2024 12:00

Wil jij deel uitmaken van een team dat de stedelijke omgeving van Den Haag vormgeeft en verbetert? Het Ingenieursbureau Den Haag biedt een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je kunt bijdragen aan de realisatie van ambitieuze projecten. Den Haag staat bekend om haar integrale en vooruitstrevende benadering van stadsontwikkeling, en jij kunt een essentiële rol spelen in het creëren van een betere leefomgeving voor de inwoners.



Functieprofiel


Als ervaren tekenaar/werkvoorbereider Civiele Constructies bij het Ingenieursbureau Den Haag ga je aan de slag met een breed scala aan projecten die de stad vormgeven en onderhouden. Samen met het team werk je aan het constructieve ontwerp van diverse infrastructurele elementen zoals bruggen, kademuren, tunnels en onderdoorgangen. Je zult fungeren als de schakel tussen verschillende disciplines, waarbij je de input van architecten en ontwerpers integreert in het constructieve ontwerp. Het produceren van hoogwaardige tekeningen, waarbij je innovatieve oplossingen aandraagt en rekening houdt met de uitvoerbaarheid in de praktijk, behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Je bent betrokken bij alle fasen van een project, van ontwerp tot uitvoering, en biedt ondersteuning aan junior teamleden.



We zijn op zoek naar een ervaren professional die uitblinkt in het vakgebied van civiele constructies.



Functie-eisen:


  • Je hebt een MBO- of HBO-opleiding afgerond, met respectievelijk minimaal 5 jaar ervaring of 1 tot 3 jaar ervaring in het werkveld.

  • Aantoonbare kennis van civieltechnische constructies is vereist, evenals uitstekende vaardigheden in tekenprogramma's zoals Autocad, en bij voorkeur ook Revit/Civil 3D.

  • Je begrijpt de basisprincipes van RAW-bestekken en UAV-contracten en past deze toe in je werk.

  • Daarnaast ben je in staat om te schakelen tussen verschillende teken- en modelleerprogramma's en ben je bekend met de digitale transitie naar 3D-datamodellen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten