Yacht Freelance

Freelance Senior Projectleider Met Focus Op Toetsen Van Contracten (ZZP)

Geplaatst 19 jan. 2024
Project ID: 9148421
Plaats
Lansingerland
Uren
20 Uur/week
Periode
2 jaren
Start: 5 feb. 2024
Einde: 5 feb. 2026
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 jan. 2024 12:00

Het gaat om een opdracht voor 2 jaar met optie tot verlenging. Senior Projectleider met de focus op het toetsen van contracten. Gemiddeld 16 tot 20 uur per week.



Functie-eisen:

1.        Afgeronde HBO opleiding civiele techniek of vergelijkbaar

2.        Aantoonbare kennis van de RAW systematiek, UAV en UAV-GC

3.        Aantoonbare kennis met het begeleiden van aanbestedingen

4.        Aantoonbare kennis met het toetsen van ontwerpen, bestekken, ramingen, emvi plannen en contracten

5.        Aantoonbare kennis op projectmatig werken

 


De gemeente Lansingerland zoekt een projectleider die binnen het team projecten naast zijn rol als projectleider een belangrijke functie gaat vervullen in het toetsen van contracten.

Het doel hiervan is om eventuele risico’s in een vroeg stadium te beheersen en de prestaties van de inschrijvers te verbeteren.

 


Het zwaartepunt van je rol als Senior Projectleider Civiel ligt in het toetsen van contracten die binnen het team projecten worden aangeleverd door externe ingenieursbureau’s. Het doel hiervan is om de contractbeheersing te verbeteren en de prestaties van inschrijvers te vergroten. Tevens help je met de inrichting en borging van het werkproces en de kennis en ervaring die gaandeweg verworven wordt.


Als Senior Projectleider Civiel geef je tevens succesvol invulling aan de functie doordat je gericht bent op een goede samenwerking met je projectteam, interne opdrachtgevers, externe adviesbureaus, maar ook de bewoners en bedrijven binnen de scope van jouw project. Jij vertaalt opgaven voor vervanging en herinrichting van civieltechnische aspecten zoals wegen, riolering kunstwerken en of beschoeiingen.



Naast deze werkzaamheden begeleid je je eigen projecten van de initiatieffase tot uitvoeringsfase. Hiertoe behoren de opdrachtverstrekking aan een ingenieursbureau, begeleiding planvorming, de aanbesteding van het werk tot aan de opdrachtvertrekking aan een aannemer. Ook tijdens de uitvoering blijf je eindverantwoordelijk en nadat alle revisie- en opleverdocumenten in orde zijn draag je het project weer over aan de programmaleider. Hierbij werk je intensief samen met een directievoerder en toezichthouder. Kennis en ervaring over het vakgebied Civiel deel je met collega’s.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten