Yacht Freelance

Freelance Senior Projectleider Archief (ZZP)

Geplaatst 8 mrt. 2024
Project ID: 9152321
Plaats
Den Haag, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 18 mrt. 2024
Einde: 17 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 13 mrt. 2024 12:00

Project

Voor de transitie naar Iron Mountain hebben we een projectleider nodig. Doc-Direkt heeft via een Europese aanbestedingsprocedure een nieuwe uitvraag gedaan voor de externe opslag van archieven bij marktpartijen. Op basis van de aanbiedingen is hierop een nieuwe leverancier gecontracteerd die deze dienstverlening de komende jaren voor ons gaat uitvoeren. Dit nieuwe contract impliceert dat de bestaande contracten zullen worden beëindigd en dat de nu extern geplaatste archieven van de ene leverancier naar de nadere zullen moeten worden getransporteerd.

In totaal betekent dit dat 125 km archief moet worden verplaatst. En 25 km betreft plakopslag en dat zal van Zwolle naar Alphen aan den Rijn verplaatst moeten worden en een 100 km archieven op pallets zullen van Scheemda en Hengelo overgebracht moeten worden naar Tilburg. Een majeure logistieke operatie waarbij er bewaakt moet worden dat de administratieve aanpassingen adequaat en correct worden doorgevoerd. Ook is het zaak te bewaken dat de dienstverlening van Doc-Direkt tijdens deze operatie zoveel mogelijk gewaarborgd blijft. Naast de nieuwe leverancier hebben we te maken met twee latende leveranciers. Dit maakt dat naast logistieke kennis ook inzicht op het gebied van archief en tact aspecten zijn die de gezocht projectleider moet beheersen.

Doc-Direkt zoekt op korte termijn een projectleider die, in eerste instantie full time dit project kan gaan opzetten en leiden.



Hierbij vragen wij de volgende aspecten:

• HBO werk en denk niveau

• Resultaatgericht werken en denken

• Tactisch verbindend

• Logistieke kennis en ervaring

• Archivistisch inzicht

• Ruime ervaring als projectleider -> Minimaal 5 jaar

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten