Yacht Freelance

Freelance Senior Projectleider/Adviseur Woonwagens (ZZP)

Geplaatst 4 apr. 2024
Project ID: 9154442
Plaats
Dordrecht
Uren
20 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 3 apr. 2024
Einde: 3 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 10 apr. 2024 10:00

Dordrecht staat in de top 10 van gemeenten met het aantal woonwagens met 13 locaties en 153 standplaatsen. Deze locaties willen wij laten onderzoeken om te bekijken of er ruimte gemaakt zou kunnen worden. Dit moet in overleg met woonwagenbewoners plaatsvinden. Hiervoor zoeken we een Senior Projectleider/Adviseur Woonwagens die gaat samenwerken met collega adviseurs Wonen, Vastgoed en RO.



Wat ga je doen?

Als Senior Projectleider/Adviseur Woonwagens ben je bij ons verantwoordelijk voor het leiden van een cruciale opdracht: het onderzoeken van mogelijkheden voor het uitbreiden van het aantal standplaatsen op onze huidige woonwagenlocaties. Je zult je richten op het verkennen van verdichtingstechnieken en andere innovatieve oplossingen die de capaciteit van de locaties kunnen vergroten. Een belangrijk aspect van deze rol is het betrekken van de woonwagenbewoners bij het proces. Je zult nauw samenwerken met een vertegenwoordiging van de gemeenschap, hen ondersteunen bij het identificeren van mogelijke verdichtingsmogelijkheden en andere creatieve oplossingen.

Bovendien zal je samen met hen het huidige beleid en de toewijzingsprocedures evalueren, en richtlijnen voor woonwagenstandplaatsen herzien. We zoeken een Projectleider/Adviseur die vanuit de techniek, creativiteit en goed luisteren naar betrokkenen tot haalbare voorstellen kan komen.

Je zult werken met een doel: het eindverslag willen we tegen januari 2025 gereed hebben. Na voltooiing zal je verantwoordelijk zijn voor het communiceren van de resultaten met het bestuur, waarbij je de aanbevelingen presenteert die voortkomen uit het onderzoek en de betrokkenheid van de gemeenschap.



Als Senior Projectleider/Adviseur Woonwagens heb je/ben je:

  • Expertise in landelijk en lokaal woonwagenbeleid;

  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;

  • Een technische kennisachtergrond en creatieve geest;

  • In staat goed te luisteren naar betrokkenen;

  • Uitstekende onderzoeksvaardigheden om het beleid te evalueren en uitbreidingsmogelijkheden te onderzoeken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten