Yacht Freelance

Freelance Senior Omgevingsmanager (ZZP)

Geplaatst 7 mrt. 2024
Project ID: 9152219
Plaats
Zaanstad
Uren
32 Uur/week
Periode
10 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 17 mrt. 2024 12:00

We zijn op zoek naar omgevingsmanagers met een stevige persoonlijkheid, ervaring, die snel en accuraat kunnen reageren en met mensen van een divers pluimage kunnen communiceren. Iemand die rust en overzicht bewaart, oplossingsgericht blijft handelen. Ook in nieuwe onvoorziene situaties. Je kunt snel analyseren en je begrijpt wanneer je een ’agree to disagree’ moet vaststellen. Steeds vaker is een goede afstemming met de omgeving bepalend voor het succes van een project. Daarom zoeken we omgevingsmanagers die de complexiteit van de techniek kunnen uitleggen aan de omgeving. En die ook de belangen van de omgeving kunnen vertegenwoordigen in de projectteams.



Dit doe je op een gemiddelde dag

-Onderhouden van contact met bewoners, aannemers, (nuts)bedrijven, bestuurders en andere stakeholders. Het opstellen en afhandelen van de benodigde besluitvorming, raadsadressen, actualiteiten en het adequaat naleven van de processtappen in deze.

-Leveren van input aan eisen, ontwerp en contract vanuit afspraken met de omgeving, bestuur en diensten en bedrijven. Een basis in het strategisch omgevingsmanagement (SOM) strekt hierin tot de beveling.

-Zorgen voor de communicatie in projecten, bijvoorbeeld door middel van het organiseren van participatiebijeenkomsten en het bedienen van de media.

-Zorgen voor het verkeersmanagement in projecten. Denk daarbij aan het maken en controleren van omgevings- en veiligheidsplannen (BLVC) en de afstemming daarvan met diverse gemeentelijke werkgroepen.

-Zorgen voor de conditionering van het project, betreffende vergunningen, kabels en leidingen.



Functie-eisen

  • Je hebt aantoonbaar Hbo/Wo werk- en denkniveau en minimaal een relevante HBO -diploma.

  • De afgelopen vijf jaar heb je minimaal twee jaar werkervaring opgedaan als omgevingsmanager en/of omgevingsmanagement gerelateerde taken binnen een gemeentelijke overheidsorganisatie in een complexe stedelijke omgeving met diverse stakeholders

  • Je hebt aantoonbare ervaring opgedaan in planvormings- of uitvoeringsfase van civieltechnische projecten (infra of gebiedsontwikkeling) en kan de verschillen tussen deze fasering voor je vakgebied duiden.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten