Yacht Freelance

Freelance Senior Medewerker Derivatives Processing (ZZP)

Geplaatst 9 okt. 2024
Project ID: 9167470
Plaats
Zeist
Uren
34 Uur/week
Periode
1 jaar, 2 maanden
Start: 1 nov. 2024
Einde: 31 dec. 2025
Tarief
70 - 80 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 18 okt. 2024 12:00

Jobomschrijving

Als expert vermogensbeheer Derivaten-Collateral heb je een uitdagende en veelzijdige functie in het hart van de organisatie met de nieuwste systemen en technieken. Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor het management, de portefeuille managers en Treasury aangaande derivaten en collateral management. Jij draagt bij aan het juist, tijdig en volledig vastleggen van administratie en de afstemming met de diverse tegenpartijen in de markt. Samen met de diverse specialisten in de keten zorg jij ervoor dat wijzigingen in de portefeuille naadloos kunnen worden doorgevoerd in de systemen.

Daarnaast coach je met je kennis en kunde een aantal naaste medewerkers in je team voor een optimaal resultaat. Naast de dagelijkse taken houdt je je ook bezig met projecten en verbetertrajecten denk daarbij aan het inregelen van nieuwe klanten en portefeuilles.




Eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding 

  • Je hebt kennis van Derivaten & Collateral management en van de operationele businessprocessen

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Simcorp Dimension

  • Je bent bekend met regelgeving EMIR en SFTR

  • Je hebt een goed analytisch vermogen en affiniteit met informatiesystemen en het verbeteren van processen.



Als persoon ben jij iemand die niet afwacht, je ziet het werk dat gedaan moet worden en handelt daar naar. Je hebt een stevige hands-on mentaliteit. Je neemt zelf beslissingen, ook in lastige situaties. Gezamenlijke conflicten ga je niet uit de weg, maar blijft daarbij respectvol en komt op een tactvolle manier op voor de mening, behoeften of belangen van jezelf of de organisatie.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten