Yacht Freelance

Freelance Senior Legal Counsel (ZZP)

Geplaatst 17 apr. 2024
Project ID: 9155654
Plaats
De Lier, Hybride
Uren
40 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 17 apr. 2024
Einde: 18 okt. 2024
Tarief
0 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 8 mei 2024 12:00

CV willen we in het nederlands ontvangen en daarbij een heldere motivatie


Priva is een prachtig familiebedrijf dat qua professionaliteit op het omslag punt staat van groot MKB bedrijf naar internationaal bedrijf. Dat betekent er veel ruimte is voor verbetering maar dus ook dat dingen nog niet altijd even goed geregeld of gedocumenteerd zijn. Ik zoek vooral iemand die daartegen kan, die niet alleen maar binnen de lijntjes kan kleuren maar ook in staat is om – in overleg met mij/de business- zelf ook lijntjes te zetten, iemand die pragmatisch is maar die ook nee kan zeggen.

In een snel ontwikkelende omgeving als Priva – waarin Legal dicht tegen het bestuur aan werkt – is plannen altijd een uitdaging, het gebeurt dan ook dat er afgeweken moet worden van de gemaakte planning, of dat er ineens iets op popt wat direct opgepakt moet worden. Ook daar moet iemand mee om kunnen gaan.



Wat biedt Priva? 

Leuk, jong en gezellig team waarin samenwerken, van elkaar leren, sparren en elkaar ondersteunen ook al is het niet jouw ‘dossier’ centraal staan.



Eisen

  • Senior legal counsel

  • 5-10 jaar werkervaring bij voorkeur in internationaal bedrijf.

  • 32-40 uur

  • Nederlands recht, wo niveau, master civiel rechtelijke richting

  • Ervaring met M&A en/of sanctierecht/ draften contracten en voorwaarden is pre.

  • Vloeiend Engels in woord en schrift.

  • Hands-on mentaliteit, pro actieve werkhouding, iemand die in staat is complexe materie om te zetten naar praktisch uitvoerbare adviezen voor de business én het bestuur.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten