Yacht Freelance

Freelance Senior Inkoper (ZZP)

Geplaatst 15 aug. 2024
Project ID: 9163984
Plaats
Utrecht
Uren
36 Uur/week
Periode
10 maanden
Start: 16 sep. 2024
Einde: 18 jul. 2025
Tarief
0 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 25 aug. 2024 12:00

Voor het UMC in Utrecht zijn wij op zoek naar een Senior Inkoper!


De functie:

In deze rol geeft Je uitvoering aan de inkoopjaarplannen voor een aantal divisies en/of directies van het UMCU, daartoe werk je in wisselende projectteams voor verschillende interne klanten aan inkoopprojecten. Het gaat om meer complexe offerteaanvragen tot Europese aanbestedingen, jij bent het aanspreekpunt voor je klanten. In voorkomende gevallen participeer je aan gezamenlijke inkoopprojecten met andere academische ziekenhuizen.


De afdeling:

Met een inkoopvolume van ruim € 400 miljoen per jaar levert de afdeling Inkoop een belangrijke bijdrage aan de doelstellingen van het UMC Utrecht. De afdeling bestaat uit een inkoopteam van ca 15 collega's, en een team 'kwaliteit, beleid en assortimenten'. Wij zijn gedreven professionals en werken op informele wijze samen.

Jouw pofiel:

Je kunt goed interdisciplinair denken en handelen en vindt het een uitdaging om verschillende belangen met elkaar te verbinden. Je bent een stevige persoonlijkheid, jij stuurt op overkoepelende organisatiedoelstellingen. Je bent vasthoudend en zet door wanneer het nodig is. Je hebt een inkoopopleiding op hbo-niveau gevolgd en minimaal enkele jaren inkoopervaring in een grote en complexe organisatie – liefst ook met medische, lab en/of facilitaire inkooppakketten. Je bent bekend met regelgeving over Europese aanbestedingen en in staat om deze geheel zelfstandig uit te voeren. Daarbij houdt je ook rekening met intern (inkoop)beleid.


Verder voldoe je aan onderstaande eisen: (duidelijk beantwoorden met ja en nee in motivatiebrief)

  • Je heb het een inkoopopleiding op HBO niveau gevolgd (denk aan Nevi 1 en 2 of vergelijkbaar

  • Je hebt minimaal enkele jaren inkoopervaring in een grote en complexe organisatie.

  • Je hebt ervaring met de inkoop van medische, lab en/of facilitaire inkooppakketten.

  • Je bent bekend met regelgeving over Europese aanbestedingen en beschikt over aantoonbare ervaring met het zelfstandig uitvoeren van Europese aanbestedingen als (sr.) inkoper.

  • En je bent donderdag 29 augustus beschikbaar tussen 9:00 uur en 17:00 uur voor een gesprek.

Let op bovenstaande criteria zijn echt eisen, we kunnen alleen kandidaten voordragen die voldoen aan deze eisen.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten