Yacht Freelance

Freelance Senior HR Business Partner (ZZP)

Geplaatst 4 jul. 2024
Project ID: 9161410
Plaats
Utrecht
Uren
32 Uur/week
Periode
5 maanden
Start: 1 nov. 2024
Einde: 1 apr. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 8 jul. 2024 12:00

Als Senior HR Business Partner treed je op als sparringpartner en adviseur van het management bij vraagstukken die gerelateerd zijn aan de interactie “people en business”. In deze functie adviseer en ondersteun je het management bij het realiseren van de TNO-strategie, de strategie van onderdelen en gewenste (organisatorische) veranderingen. Dit mede op basis van de HR strategie. Je bent een stevige gesprekspartner op zowel operationeel als strategisch niveau binnen deze dynamische organisatie. Daarnaast zal je een bijdrage leveren aan het ontwikkelen en implementeren van HR-beleid en het leiden en meewerken aan projecten. Zo werken we aan de thema's: duurzame inzetbaarheid, talentontwikkeling, vitaliteit en diversiteit & inclusiviteit. Naast deze onderwerpen heb je een signaalfunctie voor nieuw en gewenst beleid en ben je mede verantwoordelijk voor of betrokken bij het bedenken, uitwerken, implementeren en evalueren van duurzame HR oplossingen die bijdragen aan het behalen van de TNO organisatiedoelstellingen. Als echte Business Partner fungeer je als eerste aanspreekpunt voor HR-gerelateerde vragen en help je in het vinden van passende oplossingen bij de dagelijkse uitdagingen die we tegenkomen in het werk, met de organisatiedoelen en de individuele doelstellingen van medewerkers in gedachten.



Functie-eisen

  • Je hebt meerjarige, aantoonbaar succesvolle ervaring in een vergelijkbare rol binnen verschillende complexe en dynamische organisaties. Je hebt affiniteit met een kennisintensieve, projectmatige werkomgeving.

  • Je hebt actuele inhoudelijke kennis van relevante wet en regelgeving (arbeidsrecht).

  • Je benadert organisatieproblematiek niet enkel vanuit een HR perspectief, maar ook vanuit een meer generalistische (bedrijfskundig) perspectief.

  • Je bent in staat organisatievraagstukken snel te analyseren en te vertalen naar praktische (HR) oplossingen met impact.

  • Je beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend (mondeling en schriftelijk). Je beheersing van de Engelse taal is goed.

Je bent betrokken, analytisch en bovendien een echte team player. Je communiceert helder en overtuigend. Je werkt gestructureerd maar bent adaptief genoeg om je aanpak aan te passen als de situatie hierom vraagt.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten