Yacht Freelance

Freelance Senior HR Adviseur MKB (ZZP)

Geplaatst 12 jul. 2024
Project ID: 9161990
Plaats
Rotterdam, Hybride
Uren
32 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 1 aug. 2024
Einde: 1 feb. 2025
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 19 jul. 2024 12:00

Functieomschrijving

De HR Adviseur in deze middelgrote Rotterdamse MKB organisatie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren, uitvoeren en verbeteren van het HR beleid, overeenkomstig de overall strategie van de organisatie. Deze organisatie is de afgelopen jaren verdrievoudigd betreffende sales. Dit heeft een enorme impact op de personele bezetting, samenwerking en aansturing. Het is nu tijd om het HR beleid aan te passen op de huidige situatie, schaal en actualiteit.

Je adviseert en begeleid het middenmanagement en de medewerkers met als doel een zo plezierig en productief mogelijke werkomgeving te bevorderen waarin elke medewerker het beste uit zichzelf kan halen. Op die manier kan iedereen maximaal bijdragen aan de bedrijfsresultaten. Afgelopen jaren is het personele bestand enorm gegroeid . Het vergt veel om de cultuur van de organisatie goed uit te dragen, Performance Management te implementeren en een Great Place to Work neer te zetten. Je staat vanuit HR naast het management en trekt zichbaar samen op in deze uitdagingen Om je zichtbaarheid kracht bij te zetten werk je 3 dagen per week op kantoor.

De interim HR adviseur werkt samen met de HR manager, HR manager projecten, HR officer, Recruiter en HR officer. Er wordt samen hard gewerkt, en hard gelachen.




Eisen

  • Voor deze interim baan neem je ongeveer 5 jaar HR advies mee op hbo niveau

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten