Yacht Freelance

Freelance Senior Directievoerder Wilderszijde (ZZP)

Geplaatst 19 jan. 2024
Project ID: 9148423
Plaats
Lansingerland
Uren
16 Uur/week
Periode
2 jaren
Start: 4 mrt. 2024
Einde: 4 mrt. 2026
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 25 jan. 2024 12:00

Senior directievoerder Wilderszijde (16 uur)

 

Waar kom je te werken?

Als Senior directievoerder voor de gebiedsontwikkeling Wilderszijde ben je onderdeel van het team Projecten binnen het domein Ruimte en Economie in de gemeente Lansingerland. Je voelt je thuis in een bestuurlijke omgeving en past de uitgangspunten van projectmatig werken moeiteloos toe. Bij het bouw- en woonrijp maken van nieuwbouwgebieden ben jij tijdens de uitvoeringsfases hoofdverantwoordelijke bij civieltechnische projecten.

 


Wat doe je? 

·         Je bent verantwoordelijk voor de realisatie en oplevering van (deel-)projecten in de nieuwbouw.

·         Je voert projectadministraties en accordeert facturen. Je bent projectbudgetverantwoordelijk en je draagt zorg voor financiële afhandeling van (deel-)projecten.

·         Je hebt ook een rol in het voorbereidingstraject van (deel-)projecten. Je beoordeelt mede contractstukken, inschrijvingen, EMVI-plannen e.d.

·         Projectmatig stuur je toezichthouders en projectmedewerkers aan en je coacht ze.

·         Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van politiek-bestuurlijk gevoelige of technisch ingewikkelde meldingen van burgers.



Wie ben je?

·         Je beschikt over aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau.

·         Je hebt kennis van UAV en RAW-systematiek.

·         Je bent een echte verbinder, zowel in de organisatie als daarbuiten. Je kunt met interne opdrachtgevers afstemmen en extern met de aannemer/contractpartij.

·         Essentiële competenties zijn bij deze functie onderhandelen, politieke- en organisatiesensitiviteit, resultaatgerichtheid, besluitvaardigheid, plannen en organiseren, overtuigen en durf.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten