Yacht Freelance

Freelance Senior Beleidsmedewerker Detailhandel (ZZP)

Geplaatst 19 mrt. 2024
Project ID: 9153312
Plaats
Den Haag
Uren
24 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 19 sep. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 3 apr. 2024 12:00

Ben jij gepassioneerd door het creëren van levendige winkelgebieden? Wil je een directe impact hebben op de aantrekkelijkheid van Den Haag als winkelstad? Dan is dit jouw kans om bij te dragen aan de toekomst van onze stad!

Gemeente Den Haag is toegewijd aan het transformeren van haar winkelgebieden tot bruisende plekken waar zowel inwoners als bezoekers graag vertoeven. Als Senior Beleidsmedewerker Detailhandel krijg je de unieke kans om deel uit te maken van dit ambitieuze initiatief en bij te dragen aan de ontwikkeling van onze stad als een bloeiende winkelbestemming.

In deze rol van senior beleidsmedewerker detailhandel ben je verantwoordelijk voor het coördineren van initiatieven om winkelstraten in de Schilderswijk en Transvaal te renoveren en MKB-ondernemers te ondersteunen. Je werkt nauw samen met verschillende belanghebbenden, waaronder ondernemers, interne afdelingen en andere diensten, om de basis van deze gebieden te versterken en hun aantrekkelijkheid te vergroten. Daarnaast ben je het beleidsinhoudelijke aanspreekpunt voor deze vijf winkelstraten en adviseer je indien nodig de ambtelijke top en het stadsbestuur. Je bent verantwoordelijk voor diverse deelprojecten, waaronder het verhogen van de organisatiegraad en het bieden van juridisch-planologische advisering op het gebied van detailhandel.



Functie-eisen

  • Een afgeronde universitaire opleiding, bij voorkeur op het gebied van economie, bestuur, beleid of gerelateerde vakgebieden.

  • Aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van beleid, bij voorkeur binnen de detailhandelssector.

  • Uitstekende netwerkvaardigheden en het vermogen om effectief te communiceren met diverse belanghebbenden.

  • Sterke schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid.

  • Resultaatgericht met de bereidheid om initiatief te nemen en buiten de gebaande paden te denken.

  • Politiek-bestuurlijke sensitiviteit en het vermogen om te navigeren in een complexe omgeving.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten