Yacht Freelance

Freelance Senior Adviseur Juridische Kwaliteit (ZZP)

Geplaatst 8 mrt. 2024
Project ID: 9152333
Plaats
Leeuwarden, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
6 maanden
Start: 2 apr. 2024
Einde: 1 okt. 2024
Tarief
Onbekend
Uiterste voorsteldatum: 14 mrt. 2024 12:00

Doel van de opdracht is een bijdrage te leveren aan de eenheid in beleid en uitvoering en het leveren van een bijdrage aan de inrichting en uitvoering van de juridische kwaliteitsprocessen in de directie Dienstverlening en Incasso. Bij de implementatie van wet- en regelgeving borg jij dat er gewerkt gaat worden binnen de juiste juridische kaders. Je zorgt daarvoor mede voor de invulling en uitvoering van een systeem van toetsing en monitoring. Je steunt de medewerkers in de uitvoering door ze op te leiden en te coachen. Daarnaast heb je een belangrijke signalerende rol, je komt met verbetervoorstellen en zorgt dat onrechtmatigheden zo snel mogelijk opgepakt gaan worden. Mogelijke opdrachten zijn: het opstellen en reviewen van uitvoeringsbeleid, denk aan thema's als uitwinnen van beslag, mandaten, inzetten van dwangmiddelen, betalingsregelingenbeleid, innen en incasseren internationaal. 


Sturing is op het resultaat. Het is wel belangrijk om regelmatig terug te koppelen en af te stemmen.

Tijdelijke kennis over juridische kwaliteit(inplementeren juridische kaders, toetsing, monitoring, borging) binnenhalen zodat de opgave naar een hoger niveau gebracht kan worden en we een snellere ontwikkeling door kunnen maken.



Functie-eisen:


  • Coachen, opleiden en begeleiden van medewerkers -> 3 jaar

  • Relevante ervaring met het schrijven van beleidsnotities, nota's -> 3 jaar

  • Ervaring met complexe juridische casuïstiek -> 3 jaar

  • Ervaring met het inrichten en uitvoeren van juridische kwaliteitsprocessen binnen de uitvoering -> 2 jaar

  • Ervaring met het opzetten van een systeem van toetsing en monitoring van juridische kwaliteit of de uitwerking daarvan -> 2 jaar

  • WO, Juridisch (een master) 

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten