Yacht Freelance

Freelance Senior Adviseur Bedrijfsvoering Rijksoverheid (ZZP)

Geplaatst 6 mei 2024
Project ID: 9157121
Plaats
Den Haag
Uren
36 Uur/week
Periode
11 maanden , 4 weken
Start: 1 jun. 2024
Einde: 1 jun. 2025
Tarief
0 - 85 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 9 mei 2024 12:00

In deze rol ben je medeverantwoordelijk voor een efficiënt verloop van het proces arbeidsadministratie en heb je invloed op de veranderingen binnen dit proces. Dit moet leiden tot beter inzicht in omzet, kosten en financieel resultaat. Dat draagt dan vervolgens weer bij aan een juiste input voor de planning- en controlcyclus. Streef jij naar efficiëntie en word jij enthousiast van het zoeken naar mogelijkheden om onze arbeidsadministratie te optimaliseren? Dan is deze functie als Financieel Adviseur iets voor jou!

-Je bent het aanspreekpunt voor een aantal bepaalde productiebedrijven als het gaat om hun financiële bedrijfsvoering.

-Je analyseert maandelijks de basis voor de financiële prognose van de betreffende productiebedrijven, op basis van de inzichten over de ontwikkeling van kosten, omzet en afgezet tegen het financieel kader.

-Je zorgt mede voor een goede samenwerking met jouw collega adviseurs, de Managementadviseur Bedrijfsvoering, je collega’s van het ssc, de hoofden Arbeid en de Business Controllers van de verschillende bedrijfsonderdelen.

-Je zorgt ervoor dat er helderheid is over de gewenste boekingsgangen en de ontwikkeling van een kader voor een kwalitatief goede boekhouding, zodat je de productiebedrijven kan helpen bij knelpunten die zij ervaren en de oplossing hiervan.

-Je zorgt voor ondersteunende informatie die nodig is voor een goed werkende planning- & controlcyclus. Daarvoor lever je elke vier maanden een analyse op, waarin je ingaat op de ontwikkeling van de kosten, omzet en financiële prognose in verhouding tot het financieel kader.



Functie-eisen

  • minimaal een afgeronde Hbo-opleiding.

  • minimaal 4 jaar ervaring in de functie van senior financieel adviseur

  • minimaal 4 jaar ervaring met de fabrieksboekhouding in ORACLE EBS

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten