Yacht Freelance

Freelance Security Expert (ZZP)

Geplaatst 29 aug. 2024
Project ID: 9164727
Plaats
Apeldoorn, Hybride
Uren
24 Uur/week
Periode
3 maanden
Start: 16 sep. 2024
Einde: 31 dec. 2024
Tarief
85 - 105 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 4 sep. 2024 12:00

Opdrachtbeschrijving:


Voor de inrichting van Generiek Toegangs Management binnen de Belastingdienst wordt de IBM oplossing "Verfiy Access" geimplementeerd. Dit is een stap voor stap proces waarbij eerst het fundament gelegd wordt waarna de verschillende portalen van de Belastingdienst aangesloten worden. Voor deze opdracht zoeken wij een security expert met aantoonbare ervaring m.b.t. het implementeren van deze oplossing bij andere klanten. Het gaat om hands-on delivery capaciteiten vanuit de kennis van het pakket en de integratie aspecten die dit meebrengt.



Achtergrondinformatie opdracht:


De scope van Toegangsmanagement is Belastingdienst breed (wordt daarom aangeduid met Generiek Toegangsmanagement, GTM) en geldt voor zowel het verkrijgen van toegang door burgers, ondernemers, hun hulpverleners en medewerkers van de Belastingdienst. Drievoudige doelstelling:1. Burgers, ondernemers en hun hulpverleners krijgen met GTM toegang tot alle gekoppelde diensten (in principe moeten alle BLD diensten in de toekomst aansluiten op GTM).2. Medewerkers die hulp verlenen aan burgers en ondernemers kunnen met Toegangsmanagement in een keer de hulpvrager optimaal ondersteunen.3. Alle medewerkers van de Belastingdienst kunnen met toegangsmanagement in een keer alle applicaties gebruiken die zij nodig hebben om hun werk te doen




Harde eisen:


  • Informatiemanagement - Volledige kennis van het IBM pakket "Verify Access" en de integratie binnen een complexe omgeving.

  • Technische architectuur - specifiek gericht op "Verify Access" van IBM en de integratie binnen een complexe omgeving

  • Securitymanagement - IBM Certified Deployment Professional - Security Access Manager V9.0

  • Applicatiearchitectuur - specifiek gericht op "Verify Access" van IBM en de integratie binnen een complexe omgeving

  • Systeem architectuur - specifiek gericht op "Verify Access" van IBM en de integratie binnen een complexe omgeving

  • Minimaal HBO - 10jr

  • Ervaring met integratie Identity & Access Management - 5jr

  • Operating systems en databases hardware en virtual machines - 5jr

  • Ervaring met koppelen achterliggende systemen gebaseerd op Java (WebSphere) en .net.

  • Ervaring met diverse SSO flows (SAML en WS-FED) - 5jr

Graag ontvangen we een CV waaruit duidelijk blijkt dat je in ieder geval aan de harde eisen voldoet. Laat dit ook duidelijk naar voren komen in je motivatiebrief.


DUTCH SPEAKING CANDIDATES ONLY!

Because all communication & documentation for this role is in Dutch we cannot and will not make any exceptions. If you don't speak Dutch (yet), please take a look at our other vacancies, Yacht has plenty of opportunities where English-speaking candidates are more than welcome to apply

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten