Yacht Freelance

Freelance Scrum Master (ZZP)

Geplaatst 18 okt. 2024
Project ID: 9168024
Plaats
Utrecht
Uren
16 Uur/week
Periode
4 maanden
Start: z.s.m.
Einde: 28 feb. 2025
Tarief
85 - 105 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 23 okt. 2024 23:00

Word jij er blij van om teams te helpen bij het bereiken van resultaten op een agile manier? Ben je slagvaardig, resultaatgericht en een echte netwerker? Dan is deze functie iets voor jou!


Wij zetten de klant centraal

Bij Marketing & Communicatie doen we iedere dag ons best om de reis van onze studenten (student journey) moeiteloos, naadloos en memorabel te laten verlopen. Daar hoort vernieuwing bij. Op basis van journey mappings, service blue prints en door het doen van design sprints willen we de (wervings)processen binnen de HU zo klantgericht mogelijk maken.


De functie

Je komt te werken in het team ‘Van aanmelding t/m inschrijving’ binnen de chapter Customer Experience (CX). Dit multidisciplinaire team van M&C specialisten staat voor de opgave om het studiekeuzecheckproces van Hogeschool Utrecht te herontwerpen. Dit doen zij op basis van inzichten die we in mei van dit jaar hebben opgedaan in een design sprint. Jouw rol als scrummaster is om dit team te begeleiden bij het realiseren van deze uitdagende opgave door hen te coachen, te faciliteren en door te sturen op resultaat binnen strakke deadlines.

Je bent een ervaren scrummaster, die gewend is om relatief onervaren teams te coachen. Je gaat uitdagingen niet uit te weg, bent resultaatgericht en kan het werk organiseren en plannen. Je kan je weg vinden binnen een complexe (onderwijs) organisatie en beschikt over uitstekende vaardigheden m.b.t. stakeholdermanagent. Je hebt aantoonbare meerjarige ervaring als scrummaster binnen een soort gelijke organisatie.



Functie-eisen

Voor een van haar teams is Hogeschool Utrecht op zoek naar een ervaren Scrummaster, die samen met het team een nieuw concept neerzet voor het studiekeuzecheck-proces. De ideale kandidaat is twee dagen per week beschikbaar, waarvan één dag (dinsdag) aanwezig bij de HU en heeft aantoonbare ervaring in:

  • Het begeleiden van onervaren teams in agile werkwijzen (wij werken volgens de kanban-methode);

  • Het begeleiden van onervaren teams bij het uitwerken van features naar user stories naar tasks en planning/ prioritering;

  • Het organiseren van teams (inrichting) en overlegstructuren;

  • Het werken met strakke deadlines en een hoog werktempo;

  • Het werken binnen een complexe organisatie met veel stakeholders.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten