Yacht Freelance

Freelance Regisseur Verkeer (ZZP)

Geplaatst 15 okt. 2024
Project ID: 9167796
Plaats
Waddinxveen, Hybride
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar, 1 maand
Start: 15 nov. 2024
Einde: 31 dec. 2025
Tarief
80 - 100 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 24 okt. 2024 12:00

Wat ga je doen?

Als regisseur ben je verantwoordelijk voor het meerjarig programmeren van de verkeersprojecten en de financiële middelen die hiervoor nodig zijn. Jij bent verantwoordelijk voor de programmering, prioritering en werkverdeling van de inhoudelijk integrale agenda van het team. Dit stem je af met je collega’s Openbare Ruimte, Gebiedsontwikkeling, Planologie en Duurzaamheid. Je bent vanuit verkeer betrokken bij de actualisatie van de omgevingsvisie, het opstellen van omgevingsprogramma’s en het opnieuw vorm geven van het integraal projectenboek.


Je vertaalt strategisch beleid naar de praktijk en omgekeerd. Je vertaalt in dat geval de maatschappelijke behoefte naar strategisch niveau. Je geeft vorm aan de opdrachten en werkprocessen met betrekking tot diverse onderwerpen op het gebied van verkeer en je implementeert dit binnen onze organisatie. Hiernaast ben jij vraagbaak voor de collega’s binnen het team. Het team is in ontwikkeling. Waar nodig zorg je samen met de Procesregisseur Ruimte voor de coaching en begeleiding van het team. De Omgevingswet vraagt om een andere manier van werken. Samen met je collega’s geef je hier vorm aan en begeleid je het team hierin. Ook speel je een belangrijke rol bij het groeien van het team in ambtelijk vakmanschap.


Wat betekent dit concreet?

  • Je adviseert het management en bestuur;

  • Je levert inhoudelijke en procesmatige ondersteuning in brede zin aan het team verkeer;

  • Je zorgt voor de professionaliteit en positionering van het team verkeer;

  • Je definieert de projectopdrachten op het gebied van verkeer en brengt tussen de verschillende opdrachten een prioritering aan;

  • Samen met de andere regisseur ben je verantwoordelijk voor het vormgeven van het integraal projectenboek.



Wie ben je?

Je bent gewend om te opereren binnen een dynamische, politieke context en je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen in een gemeente. Het overbruggen van tegengestelde belangen gaat jou dan ook goed af. Je denkt mee met collega’s en kan ook out of the box denken. Tegelijkertijd beschik je over overtuigingskracht en durf je ook een “nee” te verkopen.


Verder breng je het volgende mee:

  • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring als regisseur of senior adviseur buitenruimte of in een vergelijkbare functie.

  • Je bent bekend met het werken in zettingsgevoelig gebied, specifieke gebiedskennis is een pre.

  • Ervaring in het aansturen van een team is een pre

  • Jij bent graag goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgt actief dat je jouw kennis over het vakgebied op peil houdt. Je deelt deze in de organisatie.

  • Je beschikt over het vermogen om over de vele vakgebieden die raken aan verkeer heen te kijken en kan daarbij hoofd- en bijzaken scheiden.

  • Omdat je flexibel bent kun je snel schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau, tussen beleid en uitvoering en tussen politiek en inwoners.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten