Yacht Freelance

Freelance Recruitment Marketeer Regio Noord (ZZP)

Geplaatst 12 feb. 2024
Project ID: 9150226
Plaats
Leeuwarden
Uren
36 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 mrt. 2024
Einde: 28 feb. 2025
Tarief
65 - 85 €/maand
Uiterste voorsteldatum: 20 feb. 2024 12:00

Aanzetten tot actie. Dat is je doel als recruitment marketing professional bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Met jouw kennis van de allernieuwste ontwikkelingen en marketing analytics zorg je dat we de juiste onlinecampagnes uitzetten. En dat kandidaten reageren op onze banen. Deze baan geeft je veel vrijheid en zelfstandigheid. Jouw acties richt je specifiek op de doelgroep voor de gevangenissen in Regio Noord: van beveiligers, penintentiair inrichtingswerkers tot pedagogisch medewerkers. Extra uitdaging biedt de opening van een jeugdinrichting medio 2024 onder de vlag van de gevangenis in Veenhuizen. Met jouw ervaring en expertise weet je succesvol bij te dragen aan de grote wervingsopgave die deze opening met zich meebrengt.



Waar andere collega’s van team arbeidsmarktcommunicatie (AMC) zich bezighouden met het werkgeversmerk en lange termijn-doelen, zoom jij in op conversie. Korte-termijn-doelen. En per doelgroep verschillend. Welke functionele drivers zijn er voor de doelgroep om te reageren? Zo werk je aan het bereiken en activeren van voldoende goede mensen in een krappe markt. Bij de senior van team AMC kan je altijd terecht bij vragen. Daarnaast werk je veel met het recruitmentteam en de justitiële inrichtingen in je eigen regio. Kleine campagnes zet je zelf uit. De grote besteed je uit aan ons externe recruitment-marketingbureau. Je bewaakt het budget en stuurt het bureau op het halen van deadlines. De overstap naar data gedreven werken is in ontwikkeling. Jij bent de uitdrager van beter werken dankzij deze meetgegevens. Dat is soms best een uitdaging. Denk maar aan het uitleggen aan Pagina 3 van 8 leidinggevenden waarom je kiest voor een bepaalde (nieuwe) aanpak. Lukt het je de interne collega’s mee te krijgen en voldoende mensen in de doelgroep te activeren? Dan is je doel bereikt.


Extra leuk: naast je tactische en operationele werkzaamheden help je bij het professionaliseren van de AMC-strategie. Of andere interessante projecten. Denk aan het ontwikkelen van een landelijke doelgroepcampagne of het verbeteren van de candidate journey. Zo is je werk bij DJI nooit saai.



Je houdt je onder andere bezig met het:

  • adviseren van de inrichtingen over marketingactiviteiten die werken in jouw regio

  • plannen en uitvoeren van wervingscampagnes voor het behalen van targets

  • analyse van data en aanpassen van toekomstige campagnes op basis van meetwerk

  • bewaken van de budgetten en prioriteiten in de eigen regio



Functie-eisen

  • minimaal vijf jaar werkervaring als marketeer of communicatiespecialist, waarvan minimaal twee (2) jaar in de arbeidsmarktcommunicatie

  • Een minimaal afgeronde HBO opleiding in de richting van communicatie en/of marketing

  • bij voorkeur minimaal vier jaar kennis van en ervaring met de veel gebruikte media in het recruitment umfeld. Denk hierbij aan de social media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, maar ook jobboards zoals Indeed 

  • Bij voorkeur minimaal twee jaar aantoonbare kennis van en ervaring met het aansturen van recruitment-marketingbureaus

  • Bij voorkeur kennis van datagedreven recruitment marketing (marketing analytics) en kan dit aantonen aan de hand van een afgeronde opleiding, training of werkervaring.

  • Bereid om te werken op locaties Veenhuizen, Ter Apel, Leeuwarden (Regio Noord) en Den Haag. Je werkt afwisselend 1 dag per week op de locaties Veenhuizen, Leeuwarden en ter Apel. Ook sluit je 1 dag per week aan in Den Haag. Daarnaast is er ruimte om vanuit huis te werken.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten