Yacht Freelance

Freelance Projectregiseur Civiele Techniek (ZZP)

Geplaatst 10 okt. 2024
Project ID: 9167585
Plaats
Dordrecht, Hybride
Uren
16 Uur/week
Periode
1 jaar
Start: 1 nov. 2024
Einde: 31 okt. 2025
Tarief
90 - 120 €/uur
Uiterste voorsteldatum: 16 okt. 2024 12:00

Als ervaren projectleider ga je aan de slag met een uitdagend project in Sliedrecht, waar een nieuwe verbinding over de A15 gerealiseerd moet worden. Je hebt de verantwoordelijkheid om een team van specialisten aan te sturen en het project van schetsontwerp naar voorlopig ontwerp (VO) te brengen, inclusief het coördineren van de benodigde onderzoeken.

Binnen de gegeven kaders en randvoorwaarden bewaak je de voortgang van het project. Je stemt af op de wensen van de opdrachtgever en zoekt daarin naar het meest passende resultaat. Wij staan garant voor de beste oplossing, de slimste weg en de duurzaamste technieken. Je werkt samen met collega's in een projectteam en treedt op als verlengd opdrachtgever naar de markt.

Je initieert, regisseert en coördineert de werkzaamheden. Dit vraagt van jou een optimale inzet van mensen en middelen. Je creëert een klimaat waarin projectleden met plezier hun werk doen. Ze worden ingezet op hun kwaliteit. Waar nodig treedt je informerend, motiverend of coachend op.

Het kennen van de nieuwste technieken is nét zo belangrijk als het kennen van onze partners. Je volgt ontwikkelingen in de branche dan ook op de voet. Je legt de verbinding tussen stakeholders en processen. Je spreekt de taal van de leidinggevende en de (project)medewerker. Zo weet je aan te sluiten op de markt en het klantennetwerk verder uit te breiden. Je kennis en kunde zet je tevens in om onze dienstverlening nog verder te professionaliseren.

Je herkent jezelf in de eigenschappen van mensgericht én taakgericht leider. Je geeft functioneel sturing aan medewerkers van een projectteam. Je legt verantwoording af aan de manager civiel.



Eisen

  • Afgeronde hbo opleiding bij voorkeur in een civieltechnische richting;

  • Je hebt kennis van en ervaring met constructies, projectmanagement en projectmatig creëren;

  • Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie;

  • Je beschikt over VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende of bent bereid dit te behalen;

  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;

  • Kennis van gemeentelijke organisaties en verhoudingen is een pré.

Soortgelijke projecten

+ Bekijk alle projecten